Antena Meniu Search
x

Video Doi bărbaţi din Neamţ, arestaţi după ce şi-au violat nepoata de doar opt ani. Mătuşa copilei a fost cea care a sunat la 112

Doi bărbaţi din Neamţ, de 39 şi 54 de ani, au fost reţinuţi, după ce au violat-o pe nepoata lor în vârstă de 8 ani. Şi o adolescentă din Argeş trăieşte o dramă, după ce a devenit victima unui violator. Individul a trimis imagini cu fapta sa unor prieteni, ca să se laude.

Clara Mihociu
de Clara Mihociu

la 27.07.2022, 14:26

Vezi și

Mătuşa fetei a fost cea care a sunat la 112 din cauza faptului că micuţa de opt ani se simţea rău şi prezenta urme ale agresiunii sexuale. Odată ajunsă la spital, medicii au confirmat faptul că a fost abuzată sexual. Între timp s-a aflat şi faptul că cei doi agresori sunt: unul dintre ei chiar unchiul fetei, în vârstă de 39 de ani, care ar fi avut un raport sexual cu aceasta şi vărul tatălui copilei de opt ani, un bărbat de 54 de ani, care ar fi abuzat-o de asemenea sexual.

Cei doi au fost reţinuţi, iar ancheta continuă în acest caz. 

Adolescentă din Argeş, victima unui violator

Nu este însă un caz singular. Şi în Argeş a ieşit la iveală faptul că un bărbat de 27 de ani, în cursul anului 2018, a întreţinut raporturi sexuale în mod repetat cu o copilă de 14 ani, dintr-un centru de plasament, profitând practic de starea de vulnerabilitate a acestei fete. Totul s-a aflat pentru că bărbatul a înregistrat respectivele raporturi sexuale pe care le-a făcut ulterior publice. Şi acesta a fost reţinut şi a fost deschis un dosar pentru act sexual cu un minor şi pornografie infantilă, air ancheta continuă. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Evenimente » Doi bărbaţi din Neamţ, arestaţi după ce şi-au violat nepoata de doar opt ani. Mătuşa copilei a fost cea care a sunat la 112