Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Doi bătrâni, soţ şi soţie în stare gravă la spital, după ce şoferiţa, de 70 de ani, a făcut o depăşire total neinspirată

Două persoane din Cugir, soț și soție, de 76, respectiv 70 de ani, au fost transportate, joi, la spital, după ce mașina în care se aflau s-a răsturnat în afara părții carosabile, în urma unui impact după o depășire neregulamentară pe un drum național din Alba.

de Redactia Observator

la 05.01.2017 , 17:34

Doi bătrâni, soţ şi soţie în stare gravă la spital, după ce şoferiţa, de 70 de ani, a făcut o depăşire total neinspirată

Două persoane din Cugir, soț și soție, de 76, respectiv 70 de ani, au fost transportate la spital, după ce mașina în care se aflau s-a răsturnat în afara părții carosabile, în urma unui impact după o depășire neregulamentară pe un drum național din Alba. 

Potrivit Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) Alba o șoferiță de 70 de ani, în timp ce se deplasa dinspre Cugir spre Sebeș, a încercat să depășească un TIR, însă a intrat în coliziune laterală cu un autoturism care venea din sensul opus de mers.

”În urma impactului, șoferița a pierdut controlul autoturismului și s-a răsturnat în afara părții carosabile. Ea și soțul ei, de 76 de ani, pasager în autoturism, au suferit leziuni, fiind transportați la spital pentru investigații și îngrijiri medicale”, potrivit IPJ Alba.

Articolul continuă după reclamă

Accidentul s-a produs pe DN 7, în afara localității Blandiana, iar persoana vinovată de producerea accidentului a condus un Seat înmatriculat în Alba. Șoferul mașinii cu care a intrat în coliziune nu a fost rănit.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Aveţi poliță facultativă de asigurare a locuinței?
Observator » Evenimente » Doi bătrâni, soţ şi soţie în stare gravă la spital, după ce şoferiţa, de 70 de ani, a făcut o depăşire total neinspirată