Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Doi bebeluşi născuţi în Vaslui nu îşi vor cunoaşte taţii, care au murit în acelaşi accident, la Vetrişoaia

Doi bebeluşi născuţi în Vaslui nu îşi vor cunoaşte taţii, care au murit în acelaşi accident, la Vetrişoaia. Micuţii au venit pe lume la câteva luni după ce Marius şi Ionuţ, doi tineri de 29 şi 28 de ani s-au răsturnat cu maşina, când se întorceau de la pescuit.

de Cosmin Stăniloiu

la 08.07.2019 , 14:09

Doi bebeluşi născuţi în Vaslui nu îşi vor cunoaşte taţii, care au murit în acelaşi accident, la Vetrişoaia. Micuţii au venit pe lume la câteva luni după ce Marius şi Ionuţ, doi tineri de 29 şi 28 de ani s-au răsturnat cu maşina, când se întorceau de la pescuit.

În seara zilei de 10 octombrie, trei tineri se întorceau de la pescuit cu maşina condusă de Răzvan Hortolomei, un tânăr de 19 ani din Vetrişoaia. În maişină mai erau Marius Dan Niţică, şeful de post din Vetrişoaia, şi prietenul lui cel mai bun, Ionuţ Mazdrag, 28 de ani. Autoturismul a zburat de pe şosea şi s-a prăvălit într-o râpă. A fost găsit după 16 ore, doi dintre ocupanţi, Ionuţ şi Marius, fiind morţi, iar Răzvan supravieţuind miraculos, încarcerat, cu multiple răni.

Poliţistul Marius Niţică ştia că iubita lui, Larisa, era însărcinată în două luni, fiind foarte fericit că urmează să devină tată şi dorindu-şi o fetiţă pe care să o cheme Maria. Ionuţ Mazdrag, însă nici măcar nu a apucat să afle că Miruna, logodnica lui, era şi ea însărcinată, de doar o lună, scrie Vremea Nouă.

Articolul continuă după reclamă

Pe 19 mai 2019 s-a născut fiica lui Marius Dan Niţică, Maria, iar peste exact o lună, pe 19 iunie, s-a născut şi fiul lui Ionuţ Mazdrag. Miruna, mama micuţului, i-a dat numele tatălui: Ionuţ Alexandru. "Este un miracol, dar şi o mare durere, în acelaşi timp. Taţii sunt în pământ.", spune mama lui Ionuţ Mazdrag.

Pe acelaşi subiect

"După nenorocire, am fost amândouă la ecograf şi nu ne-a venit să credem când am văzut că era însărcinată. Am zis că e o minune, dar a fost atât de dureros că el murise, fără să ştie că urma să devină tată. Noi atâta băiat am avut. Pe Ionuţ. Am 46 de ani, altul nu mai fac. Acum am un nepoţel, pe care nora l-a numit ca pe băiatul meu, Ionuţ Alexandru.", a spus Elena Mazdrag. 

Botezul micuţei Maria, fetiţa poliţistului, va avea loc pe 26 iulie, aproape de data la care era programată nunta părinţiilor ei. "Pe 28 iulie era închiriată sala, la Moţoc, pentru o nuntă mare şi frumoasă. Dar băiatul meu nu mai e.", spune Rodica Niţică. 

Băieţelul lui Ionuţ Mazdrag va fi botezat în octombrie, spune familia, după data la care ei îi vor face pomenirea de un an tatălui său.

Cosmin Stăniloiu Like
Întrebarea zilei
Credeţi că autoritățile fac suficient pentru a preveni violențele dintre clanurile interlope din Capitală?
Observator » Evenimente » Doi bebeluşi născuţi în Vaslui nu îşi vor cunoaşte taţii, care au murit în acelaşi accident, la Vetrişoaia