Antena Meniu Search
x

Doi copii de 9 şi 11 ani, izbiți în plin de o mașină, pe trecerea de pietoni, în Râmnicu Sărat. La volan, un bărbat de 61 de ani

Doic copii de 9 şi 11 ani au fost răniți, după ce au fost izbiți în plin de o mașină, în timp ce traversau pe trecerea de pietoni, pe o stradă din Râmnicul Sărat. La volanul mașinii se afla un bărbat de 61 de ani, potrivit News.ro.

de Redactia Observator

la 31.07.2023, 15:46

Doi copii de 9 şi 11 ani, izbiți în plin de o mașină, pe trecerea de pietoni, în Râmnicu Sărat. La volan, un bărbat de 61 de ani
Doi copii de 9 şi 11 ani, izbiți în plin de o mașină, pe trecerea de pietoni, în Râmnicu Sărat. La volan, un bărbat de 61 de ani - Shutterstock (poză ilustrativă)

Conform IPJ Buzău, accidentul a avut loc pe strada Eroilor, din municipiul Râmnicu Sărat.

Poliţiştii au stabilit că un autoturism condus pe direcţia Focşani către Puieşti, de către un şofer în vârstă de 61 de ani, a surprins şi accidentat doi copii, pietoni, în vârstă de 9 şi 11 ani, care s-ar fi angajat în traversarea străzii în zona trecerii pentru pietoni.

Cei doi copii au ajuns la spital

Accidentul s-a soldat cu rănirea pietonilor, aceştia fiind preluaţi de ambulanţă şi transportaţi la spital pentru îngrijiri medicale.

În cauză se va întocmi dosar penal, iar poliţiştii continuă cercetările pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care s-a produs accidentul.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Ce alegeți de 1 Mai, grătar la pădure sau grătar la terasă?

Observator » Evenimente » Doi copii de 9 şi 11 ani, izbiți în plin de o mașină, pe trecerea de pietoni, în Râmnicu Sărat. La volan, un bărbat de 61 de ani