Antena Meniu Search
x

Doi copii de la un centru de plasament, de 11 și 13 ani, ar fi fost violați de un bărbat din Galați. Suspiciuni că ar fi molestat și alți minori

Doi copii de 11 și 13 ani, de la un centru de plasament din Galați, ar fi fost violați de un individ. Există informații că individul ar fi molestat și alți copii.

de Redactia Observator

la 17.11.2021, 08:49

Vezi și

Conform unor surse din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Galați, un gălățean a fost reținut pentru 24 ore, acuzat de viol. El e bănuit că a violat doi copii de 11 și 13 ani, dintr-un centru de plasament.

Primele informații arată că cei doi copii plecau des din centrul de plasament ca să cerșească și astfel l-ar fi cunoscut pe individ.

Cei doi copii ar fi mers în locuința bărbatului din Galați și acolo ar fi fost violați

Cercetările continuă, în condițiile în care anchetatorii au informații că individul ar mai fi molestat și alți copii. Individul este prezentat instanței marți, cu propunere de arestare, transmite MEDIAFAX.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să fiţi hărţuiţi într-un teambuilding?

Observator » Evenimente » Doi copii de la un centru de plasament, de 11 și 13 ani, ar fi fost violați de un bărbat din Galați. Suspiciuni că ar fi molestat și alți minori