Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Alţi doi copii au fost găsiţi morţi la Sângeru, după ce casa lor a fost luată de viitură

Alţi doi copii au fost găsiţi morţi, în această dimineaţă, la Sângeru (Prahova), după ce o viitură a luat, seara trecută, o casă în care se aflau patru fraţi şi mama lor.

de Alin Tarnovschi

la 01.06.2019 , 10:31

Alţi doi copii au fost găsiţi morţi la Sângeru, după ce casa lor a fost luată de viitură Alţi doi copii au fost găsiţi morţi la Sângeru, după ce casa lor a fost luată de viitură - Observator

Alţi doi copii au fost găsiţi morţi, în această dimineaţă, la Sângeru (Prahova), după ce o viitură a luat, seara trecută, o casă în care se aflau patru fraţi şi mama lor.

Pompierii au găsit trupul neînsufleţit al unei fetiţe în vârstă de 9 luni, iar după câteva zeci de minute au descoperit şi trupul unui băieţel de 6 ani.

Seara trecută, pompierii au găsit şi trupul unei fetiţe de trei ani. Bilanţul dezastrului de la Sângeru, Prahova se ridică până în prezent la trei copii morţi.

Articolul continuă după reclamă

Un alt copil, respectiv o fetiţă în vârstă de doi ani, este în continuare căutată de salvatori.

Pe acelaşi subiect

Nenorocirea s-a produs, seara trecută, în localitatea Sângeru din Prahova.

Cei patru copii erau pe saltea, în casă, când a lovit inundația. Potrivit autorităților, apele pârâului Cricovul Sărat s-au umflat rapid după ploile torențiale și au luat cu totul locuința.

Casa a fost complet distrusă. Mama celor patru copii a fost salvată de pompieri după ce a reuşit să se agaţe de nişte crengi, la o distanţă de aproximativ un kilometru de casă.

- informaţii în curs de actualizare -

Alin Tarnovschi Like
Întrebarea zilei
Credeţi că autoritățile fac suficient pentru a preveni violențele dintre clanurile interlope din Capitală?
Observator » Evenimente » Alţi doi copii au fost găsiţi morţi la Sângeru, după ce casa lor a fost luată de viitură