Meniu
Search
x

Galerie foto Doi frați din Botoșani s-au salvat din casa cuprinsă de flăcări când au auzit trosnind acoperișul deasupra lor

Doi frați de 4 și 17 ani din Botoșani s-au salvat în ultima clipă din casa lor cuprinsă de flăcări, din satul Roșiori, comuna Răchiți. Deși erau în interior, nu au simțit miros de fum și au ieșit din locuință abia când au auzit trosnind acoperișul din cauza flăcărilor.

De Ana Maria Ghiarasim la 29.09.2021, 12:15

Mai mulți vecini care au văzut incendiul au alertat pompierii, dar și pe părinții celor doi frați.

Două echipaje din cadrul Detașamentului de Pompieri Botoșani, cu două autospeciale de intervenție cu apă și spumă, dar și Serviciul Voluntar pentru Situații de Urgență Răchiți, s-au deplasat, în cel mai scurt timp, la fața locului. Primii care au ajuns au fost pompierii voluntari. Aceștia au constatat că ardeau bunurile din trei camere, dar și o mare parte din acoperiș, existând pericolul de propagare a flăcărilor la întreaga locuință.

Incendiul a fost stins în limitele găsite de pompieri. Cel mai probabil, evenimentul s-a produs din cauza unui scurtcircuit.

Pentru a preveni astfel de evenimente, pompierii recomandă verificarea periodică a instalaţiei electrice și evitarea suprasolicitării prizelor deoarece unele incendii se produc din cauza solicitării excesive a unei surse de curent.

Puteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News!

Observator » Evenimente » Doi frați din Botoșani s-au salvat din casa cuprinsă de flăcări când au auzit trosnind acoperișul deasupra lor