Antena Meniu Search
x

Video Doi frățiori de 6 și 8 ani, înjunghiați de propria mamă la Cluj. După un an de la atacul nemilos, tânăra și-a aflat pedeapsa

9 ani de închisoare cu executare. Este pedeaspsa primită de o tânără din Cluj care, în urmă cu un an a și-a înjunghiat ambii copii, de 6 şi 8 ani, dintr-o dorinţă dementă de răzbunare pe socrul ei. Înainte să-i atace cu cuțitul, femeia a încercat să le dea micuților să bea detergent.

de Redactia Observator

la 04.05.2022, 09:47

Doi frățiori de 6 și 8 ani, înjunghiați de propria mamă la Cluj. După un an de la atacul nemilos, tânăra și-a aflat pedeapsa - Observator

Scenele de groază s-au petrecut în cursul zilei de 21 aprilie 2021, într-o casă din comuna Bobâlna, judeţul Cluj. O mamă și cei doi copii ai ei, cu vârste de 6 şi 8 ani, au ajuns seara la spital. Femeia și-a tăiat micuții, o fetiță și un băiețel, cu un cuțit, apoi s-a înjunghiat.

A sunat la poliţie şi a spus că, de fapt, socrul ei a vrut să-i omoare pe toţi, sperând că, astfel, bărbatul va ajunge la închisoare. 

În urma verificărilor, însă, polițiștii au scos la iveală detalii înfiorătoare.

Pe acelaşi subiect

Inițial, bunicul copiilor a fost reținut, dar a fost eliberat. Toate indiciile au arătat că mama i-a atacat cu cuţitul şi i-a pus să dea vina pe bărbat. Într-un final, micuții au recunoscut cele întâmplate, iar femeia a fost acuzată de tentativă de omor. 

Copiii au încercat să se apere de loviturile de cuțit

În urma atacului, fetița și băiețelul au ajuns la spital cu răni în zone vitale.

"Copiii prezentau plăgi la nivelul toracelui şi la nivel cervical, iar femeia prezenta mai multe plăgi la nivelul abdomenului, în stomac şi la nivelul gâtului", a declarat atunci Dr. Antoanela Nicoară, de la Spitalul Municipal Dej.

După ce i-a atacat pe copii, până la sosirea organelor de poliţie, tânăra de 31 de ani ar fi încercat să le dea micuților să bea detergent.

Ieri, femeia a fost condamnată la 9 ani de închisoare cu executare. Decizia Tribunalului Cluj nu este definitivă și poate să fie atacată cu apel.

- Articol realizat cu ajutorul informațiilor obținute de reporterul Observator Alex Prunean -

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Evenimente » Doi frățiori de 6 și 8 ani, înjunghiați de propria mamă la Cluj. După un an de la atacul nemilos, tânăra și-a aflat pedeapsa