Antena Meniu Search
x

Video Tânărul care și-a înjunghiat fosta soție până s-a rupt cuțitul, în Brașov, a fost arestat. Alina este în continuare în stare critică

Bărbatul care și-a înjunghiat soția în curtea grădiniţei, după ce aceasta şi-a lăsat fetiţa în grija educatoarei a fost arestat. Iniţial, agresorul în vârstă de 33 de ani, care încercase să se sinucidă a fost internat sub pază strictă. Când medicii au decis că viaţa lui nu este în pericol, el a fost audiat de procurori. Apoi a fost reţinut şi arestat. 

de Redactia Observator

la 20.04.2022, 13:30

Vezi și

Pericolul nu a trecut pentru Alina, tânăra de 26 de ani înjunghiată luni dimineață de fostul soț, în curtea unei grădinițe din Brașov, unde tocmai își lăsase fetița.

Femeia se află în continuare în stare critică, internată în secția de Terapie Intensivă, iar medicii sunt extrem de rezervați în privința șanselor ei de supraviețuire. 

Încă de la început, relația dintre Alina și Tavi a fost extrem de agitată, cu jigniri și ieșiri necontrolate, în special din partea bărbatului de 33 de ani, spun părinții victimei. Acesta, se pare, era dependent de jocuri de noroc și, în plus, îi plăcea să și bea, relatează reporterul Observator Iulia Pop. Divorțul l-a intenta, surprinzător, tot el în vara anului trecut.

Filmul atacului sângeros din curtea grădiniței

Pe acelaşi subiect

Acum, anchetatorii ar fi descoperit că bărbatul a acționat premeditat, și-ar fi urmărit soția și a stat ascuns în spatele clădirii grădiniței până când femeia a lăsat-o pe micuță în grija educatoarelor, iar apoi a înjunghiat-o puternic în zona gâtului cu un cuțit.

Ulterior, individul şi-a provocat răni, încercând să îşi ia viaţa.

Femeia a fost dusă la spital, în timp ce bărbatul a fost prins la scurt timp după atac. După ce starea lui de sănătate a permis, el a fost reținut și, ulterior, arestat pentru tentativă de omor.

Ce spun poliţiştii brașoveni

"La data de 18 aprilie 2022, în jurul orei 08.40, dispeceratul Inspectoratului de Poliție Județean Brașov a fost sesizat, prin apelul unic de urgență 112, cu privire la faptul că, în municipiul Brașov, a avut loc o agresiune fizică între soți. Din primele cercetări efectuate în cauză, polițiștii au stabilit faptul că un bărbat, în vârstă de 33 de ani, ar fi agresat-o fizic pe soția sa, în vârstă de 26 de ani, cu un obiect ascuțit, tăietor. Victima a fost transportată la spital, pentru îngrijiri medicale de specialitate.

Persoana bănuită de săvârșirea faptei a fost identificată la scurt timp de către polițiștii, aceasta prezentând leziuni pe care și le-ar fi provocat ulterior. În cauză, se efectuează cercetări, în vederea stabilirii cu exactitate a stării de fapt", a transmis IPJ Brașov.

Și-a lovit fosta soţie până când s-a rupt cuţitul

Tânărul și-a lovit fost soție de mai multe ori cu cuţitul în gât, până s-a rupt lama.

"Astăzi dimineaţă (luni n.r.), în jurul orei 9 a avut loc o tentativă de omor. La o grădiniţă din municipiul Braşov au fost alertate organele de poliţie prin apel la 112. S-a constituit o echipă operativă formată din procurori şi poliţişti din cadrul IPJ Braşov şi criminalişti. S-au deplasat la faţa locului şi au constatat că în jurul orei 9.00, victima şi-a condus fetiţa la grădiniţă, a pătruns în interiorul clădirii, iar în spatele ei a intrat în curtea grădiniţei fostul soţ, actualul soţ ei fiind despărţiti în fapt. Agresorul avea asupra lui un cuţit şi a aşteptat ca victima să iasă din clădire.

În momentul în care victima a ieşit pe uşa grădiniţei, a atacat-o cu acel cuţit, i-a aplicat mai multe lovituri în zona gâtului până când lama cuţitului s-a rupt. Ulterior a plecat de la faţa locului, iar victima fiind vătămată grav, s-a întors, a făcut câţiva paşi în interiorul grădiniţei, strigându-şi copilul pe nume, după care a căzut în holul de la intrare, unde a fost găsită de salvatori, a fost resuscitată şi transportată la Spitalul Judeţean Braşov, unde după operaţie se află într-o stare incertă. Agresorul s-a deplasat pe aceeaşi stradă, la un bloc unde locuia, a aruncat mânerul cuţitului într-un gard de pe marginea drumului, s-a încuiat în casă şi a încercat la rândul său să se sinucidă, încercare care a eşuat. El a fost identificat de organele de poliţie în acel apartament, în stare de inconştienţă, dar transportat la spital a fost şi echilibrat şi chiar au putut organele de poliţie să discute cu el”, a declarat Claudiu Sandu, prim-procuror de pe lângă Parchetul de lângă Tribunalul Braşov.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să vă plătiţi vacanţa şi să fie anulată în ultima clipă?

Observator » Evenimente » Tânărul care și-a înjunghiat fosta soție până s-a rupt cuțitul, în Brașov, a fost arestat. Alina este în continuare în stare critică