Antena Meniu Search
x

Doi morți, după o serie de accidente dramatice, sâmbătă noaptea

Tragedii, sâmbătă-noapte, pe şoselele din ţară, doi oameni au murit, mai mulţi au fost răniţi grav şi au avut nevoie de intervenţia echipajelor de la descarcerare.

Vezi și

Tragedii, sâmbătă-noapte, pe şoselele din ţară, doi oameni au murit, mai mulţi au fost răniţi grav şi au avut nevoie de intervenţia echipajelor de la descarcerare. Accidentele s-au produs din cauza neatenţiei celor aflaţi la volan, dar şi a stării drumurilor, după ninsorile din ultimele zile. Şoferii refuză să ţină cont de sfaturile poliţiştilor şi conduc cu viteză pe şoselele acoperite de zăpadă.

Pe valea Bârgăului, în judeţul Bistriţa Năsăud, un şofer de 33 de ani a lovit în plin un bătrân care mergea pe marginea drumului şi l-a aruncat la aproape 20 de metri.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

În urma impactului extrem de violent, omul a fost transportat de urgenţă la spital. Zeci de minute, medicii au încercat să-i salveze viaţa, însă eforturile lor au fost în zadar.

Şoferul este sergent major la o unitate militară din judeţ.

Scenariul s-a repetat parcă la indigo şi în județul Constanța. Un alt bătrân, tot de 83 de ani, şi-a găsit sfârşitul în acelaşi fel. Omul mergea pe marginea şoselei şi a fost izbit de o maşină. Tragedia s-a produs pe drumul judeţean care leagă localităţile Valea Dacilor si Medgidia.

Chiar bătrânul a sunat la salvare. Medicii au sosit de urgenţă, dar în ciuda manevrelor de resuscitare, bărbatul a murit

Iar în Braşov, la ieşirea din Ghimbav, patru oameni au fost răniţi după ce un tânăr care conducea cu viteză a pierdut controlul volanului şi s-a răsturnat. O fată care se afla pe bancheta din spate a rămas blocată în maşină. Intervenţia pompierilor de la descarcerare a fost dificilă, dar au reuşit să o salveze. Maşina s-a făcut praf.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Evenimente » Doi morți, după o serie de accidente dramatice, sâmbătă noaptea