Antena Meniu Search
x

Doi pasageri, prinşi între fiarele maşinii într-un accident grav, în Capitală. Două maşini s-au ciocnit la ieşirea din parcarea unui supermarket

Inconştienţa la volan era să producă o tragedie azi-noapte în Capitală! Două persoane au ajuns de urgenţă la spital, după ce maşina în care se aflau a intrat în coliziune cu un alt autoturism, chiar la ieşirea din parcarea unui supermarket. Din spusele martorilor, şoferul vinovat ar fi avut viteză foarte mare, însă nici celălalt nu s-ar fi asigurat. Atenţie, urmează detalii cu un puternic impact emoţional!   

de Redactia Observator

la 23.02.2024, 07:52

Vezi și

Totul s-a întâmplat seara trecută, în jurul orei 22:30, pe Bulevardul Iuliu Maniu, din Capitală. Şoferul nu s-ar fi asigurat atunci când ieşea din parcarea unui supermarket. Greşeală ce i-ar fi putut fi fatală pentru că un alt şofer gonea pe stradă în direcţia sa. Impactul nu a mai putut fi evitat la timp.

Martor: Venea de pe bulevard cu viteză foarte mare. A încercat să frâneze însă nu mai avea timp să oprească. 

Anaida Glujdea, reporter Observator: În urma impactului violent, maşina lovită s-a învârtit de câteva ori înainte de a intra în scuarul care desparte benzile de circulaţie.

Cei doi pasageri au rămas prinşi între fiarele maşinii. Martoră la scenele şocante, o altă şoferiţă care părăsea parcarea magazinului, a dat imediat alarma. Până la sosirea salvatorilor, şoferul de 29 de ani a reuşit să iasă pe propriile picioare din autoturism.

Martor: Erau conştiente, le-a luat SMURD-ul. Una dintre ele era în stare mai gravă. 

Claudiu Costea, Brigada Rutieră: Ambii conducători au fost testaţi cu aparatul etilotest, rezultatele indicate fiind 0.

Victimele au fost transportate de urgenţă la spitalul Universitar pentru îngrijiri medicale. Poliţiştii au deschis un dosar penal pentru vătămare coporală din culpă.

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 1 vot
Întrebarea zilei

Ce alegeți de 1 Mai, grătar la pădure sau grătar la terasă?

Observator » Evenimente » Doi pasageri, prinşi între fiarele maşinii într-un accident grav, în Capitală. Două maşini s-au ciocnit la ieşirea din parcarea unui supermarket