Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Video Doi şoferi au rămas şomeri după ce aparatul DrugTest a oferit rezultate complet greşite. Cei doi băimăreni vor să își caute dreptatea în instanţă

Aparatul Drug Test gafează din nou. Se pare că aparatul care ar trebui să-i depisteze pe șoferii ce se urcă sub influenţa substanţelor halucinogene la volan, nu ar fi atât de eficient pe cât se susţinea iniţial.

de Redactia Observator

la 22.02.2023 , 14:46

Este şi cazul unui tânăr din Baia Mare, care în urmă cu mai bine de o lună a fost oprit în trafic de poliţiştii de la rutieră. Testat cu aparatul Drug Test, acesta a ieşit pozitiv la patru substanţe interzise. Rezultatele probelor de sânge, însă, au arătat contrariul.

Două săptămâni mai târziu, un alt şofer a fost testat cu acelaşi aparat

Două săptămâni mai târziu, tot în Baia Mare, un alt şofer a fost testat cu acelaşi aparat. Acesta din urmă, a ieşit pozitiv la şapte tipuri de droguri. Şi în acest caz, probele de sânge, au indicat că bărbatul era curat ca lacrima. Din cauza erorii aparatului Drug Test, ambii şoferi au rămas fără loc de muncă, însă acum sunt hotărâţi să meargă în instanţă pentru a li se face dreptate.

Vezi și
Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Sunteţi de acord ca elevii să fie privaţi de telefoane în timpul orelor?
Observator » Evenimente » Doi şoferi au rămas şomeri după ce aparatul DrugTest a oferit rezultate complet greşite. Cei doi băimăreni vor să își caute dreptatea în instanţă