Antena Meniu Search
x

Video Doi soţi din Bistriţa-Năsăud, uniţi şi în moarte. Au fost găsiţi fără suflare în casa lor de un prieten de familie

Tragedie în Bistriţa-Năsăud! Doi soţi în vârstă de 59 de ani, respectiv 67 de ani, au fost găsiţi fără suflare în propria locuinţă, de un prieten de familie. Oamenii se încălzeau cu o sobă de teracotă, pe gaz, iar anchetatorii cred că ce mai probabil aceştia au murit intoxicaţi cu gaz. 

de Redactia Observator

la 11.12.2023, 08:43

Vezi și

Tragedia s-a petrecut în localitatea Corvinești. Oamenii se încălzeau cu ajutorul unei sobe de teracotă pe gaz.

Uniţi şi în moarte

Reporter-Vecine: "Ce s-o fi întâmplat, oare?

- S-a întâmplat de la gaz. Au avut gaz cu plită..."

Pe acelaşi subiect

- "Să fi fost rece şi să fi vrut să se încălzească?

- Eu cred că a fost rece, că acum, dacă nu faci foc într-o casă, e foarte rece."

- "Când am venit era plin de miliţie, n-am ştiut ce-i aici."

Femeia a fost găsită în pat, iar soțul acesteia la masă, însă medicii nu au mai putut face nimic pentru a le salva vieţile.

Marius Rus, purtător de cuvânt al ISU Bistrița-Năsăud: Cei doi soţi în vârstă de 67 de ani, respectiv 59 de ani au fost găsiţi fără suflare, posibil din cauza unei intoxicaţii cu monoxid de carbon, o sobă cu acumulare de căldură, o sobă de teracotă.

Polițiștii au deschis o anchetă în acest caz.

Crina Sîrb, purtător de cuvânt IPJ Bistrița-Năsăud: Poliţiştii continuă cercetările în cadrul unui dosar deschis pentru ucidere din culpă, urmând a stabili împrejurările exacte în care a avut loc evenimentul.

Pentru prevenirea intoxicaţiilor cu monoxid de carbon, pompierii recomandă ca încăperile să fie aerisite frecvent, iar sistemele de încălzire să fie corect instalate, întreţinute şi verificate periodic de către persoane autorizate în acest sens. De asemenea, se recomandă instalarea a cel puţin unui detector de monoxid de carbon în locuinţă, respectând instrucţiunile fabricantului.

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 1 vot
Întrebarea zilei

Ce alegeți de 1 Mai, grătar la pădure sau grătar la terasă?

Observator » Evenimente » Doi soţi din Bistriţa-Năsăud, uniţi şi în moarte. Au fost găsiţi fără suflare în casa lor de un prieten de familie