Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Video Doi tineri au plonjat cu mașina într-un șanț adânc de 3 metri, în Cluj. Pompierii au scos dintre fiare o fată de 19 ani

Doi tineri, o fată de 19 ani și un băiat de 20 de ani, au fost răniți noaptea trecută, după ce mașina în care se aflau s-a răsturnat într-un șanț adânc de trei metri. Accidentul s-a produs în localitatea Coplean, comuna Cășeiu, din județul Cluj.

de Redactia Observator

la 16.02.2023 , 09:36

Doi tineri au plonjat cu mașina într-un șanț adânc de 3 metri, în Cluj. Pompierii au scos dintre fiare o fată de 19 ani - capturi video YouTube

Potrivit ISU Cluj, pompierii au intervenit la accidentul produs în localitatea Coplean, comuna Cășeiu. Salvatorii au găsit la fața locului un autoturism răsturnat într-un șanț adânc de aproape trei metri. 

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Articolul continuă după reclamă

 Pompierii au scos dintre fiare o fată de 19 ani

Pe acelaşi subiect

În mașină se afla o tânără de 19 ani, încarcerată, conștientă și cooperantă, care a fost extrasă în siguranță de pompieri și predată echipajelor medicale, care au transportat-o la spital. 

De asemenea, la spital a fost transportat și un tânăr de 20 de ani, care a reușit să iasă singur din autoturismul avariat.

"Pompierii din cadrul Detașamentului Dej au intervenit noaptea trecută la un accident rutier petrecut în localitatea Coplean, comuna Cășeiu. Apelul de urgență a venit în jurul orei 22:40, iar pentru misiune au fost mobilizate o autospecială cu modul de descarcerare, o ambulanță SMURD și una SAJ. Salvatorii au găsit la fața locului un autoturism răsturnat într-un șanț adânc de aproape trei metri. În autoturism se afla o tânără încarcerată, conștiență și cooperantă. Aceasta a fost extrasă în siguranță de pompieri și predată echipajelor medicale, care au transportat-o la spital.

Mai exact, a fost vorba despre o tânără de 19 ani. De asemenea, la spital a fost transportat și un tânăr de 20 de ani, care a reușit să iasă singur din autoturismul avariat. Echipajele noastre au asigurat totodată măsurile specifice de prevenire și stingere a incendiilor", a anunțat ISU Cluj. 

Polițiștii urmează să stabilească toate cauzele producerii accidentului.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Sunteţi de acord ca elevii să fie privaţi de telefoane în timpul orelor?
Observator » Evenimente » Doi tineri au plonjat cu mașina într-un șanț adânc de 3 metri, în Cluj. Pompierii au scos dintre fiare o fată de 19 ani