Antena Meniu Search
x

Video Povestea halucinantă din spatele accidentului mortal din Tecuci. Noi imagini cu impactul teribil, surprinse de camere

Un accident şocant a fost filmat în această dimineaţă pe o şosea din Tecuci. Doi bărbaţi şi-au pierdut viaţa, iar un al treilea este în stare gravă după ce maşina în care se aflau a intrat pe contrasens într-un tractor. Există informaţii că şoferul conducea cu viteză să-l ducă la spital chiar pe supravieţuitorul accidentului, după ce, mai devreme, ar fi avut o altercaţie cu acesta

de Adrian Obreja

la 15.02.2023, 14:43

Vezi și

Ceea ce părea un accident foarte grav de circulație, în care două persoane și-au pierdut viața, are în spate o poveste halucinantă. Cei doi bărbați decedați în accident l-au bătut pe cel de-al treilea, pasager în mașină, cu câteva minute înainte de producerea tragediei.

L-au bătut atât de tare, încât s-au speriat și au decis să îl urce în mașină și să îl ducă la spital.

Bărbatul bătut a supraviețuit și accidentului 

Pe acelaşi subiect

Pe drum, la mai puțin de un kilometru de locul unde a avut loc agresiunea, au intrat cu mașina pe contrasens și s-au lovit frontal cu un tractor al societății de utilități publice din Tecuci. Impactul a fost atât de puternic încât cei doi bărbați aflați pe locurile din față - șoferul și pasagerul din dreapta lui - au murit pe loc. Accidentul înfiorător a fost filmat de mai multe camere de supraveghere.

Victima agresiunii lor, care se afla pe bancheta din spate a mașinii, a supraviețuit și a fost preluată de o ambulanță în stare gravă și transportată la spital. Ulterior, bărbatul a fost transferat cu un elicopter SMURD la Spitalul din Galați, unde se află acum intubat și ventilat mecanic.

Polițiștii gălățeni au ajuns la locul accidentului, împreună cu echipaje ale ambulanței și pomperilor, au demarat cercetări, iar în acest moment a fost deschis un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă și ucidere din culpă. "În cursul dimineții de astazi, în jurul orei 08.50, un autoturism a pătruns pe sensul opus de mers și ar fi intrat în coliziune frontală cu un tractor. În urma impactului conducătorul auto, un bărbat de 24 de ani și pasagerul aflat pe bancheta din față dreapta, un bărbat cu vârsta de 47 de ani, au decedat. Un al treilea bărbat ce se afla pe bancheta din spate a fost preluat de Ambulanță și transportat la spital", a transmis IPJ Galați.

Ciprian Stoica, purtător de cuvânt al IPJ Galați, a declarat că, "înainte de producerea acestu accident rutier, între persoanele aflate în autoturism ar fi existat un conflict în urma căruia s-ar fi agresat fizic".

Oamenii legii continuă cercetările în cadrul anchetei.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Mici cu E.coli şi zgârciuri în loc de carne, printre produsele comercializate în magazine. Aţi avut parte de experienţe neplăcute?

Observator » Evenimente » Povestea halucinantă din spatele accidentului mortal din Tecuci. Noi imagini cu impactul teribil, surprinse de camere