Antena Meniu Search
x

Video Doi tineri, filmaţi în timp ce fură câte o bicicletă dintr-un bloc din Sectorul 2. O femeie a aşteptat, fără să ştie, ca hoţii să scoată prada din lift

Doi tineri în vârstă de 16, respectiv 19 ani, care au furat două biciclete de pe casa scării unui bloc din sectorul 2, prejudiciul fiind de aproximativ 5.500 de lei, au fost reţinuţi. Bicicletele au fost recuperate şi predate proprietarului.

de Redactia Observator

la 02.07.2024 , 14:30

"Luni, 1 iulie 2024, poliţiştii Direcției Generale de Poliţie a Municipiului București – Secția 9 Poliție au prins în flagrant doi tineri, în vârstă de 16, respectiv 19 ani, bănuiți de săvârșirea unei infracțiuni de furt calificat, prejudiciul fiind de aproximativ 5.500 de lei.

În fapt, la data menționată, Secția 9 Poliție a fost sesizată, de către o tânără, în vârstă de 25 de ani, cu privire la faptul că, în aceeași zi, în jurul orei 21.00, prin tăierea sistemelor de asigurare, i-ar fi fost sustrase două biciclete, asigurate de balustrada scărilor care fac accesul la un etaj superior, al unui bloc din Sectorul 2", anunţă într-un comunicat Poliţia Capitalei.

Cei doi tineri, reţinuţi pentru 24 de ore

Vezi și

Poliţiştii care s-au deplasat la faţa locului pentru cercetări i-au depistat în cele din urmă pe cei doi tineri, în vârstă de 16, respectiv 19 ani, bănuiți de comiterea faptei. Cei doi aveau asupra lor cele două biciclete pe care le-au scos cu nonşalanţă din bloc, cu liftul. Au fost imobilizați și conduși la audieri, iar în baza probatoriului administrat, cei în cauză au fost reținuți pentru 24 de ore, urmând a fi prezentați magistraților cu propunere legală.

De asemenea, prejudiciul creat prin săvârșirea faptei a fost recuperat și predat persoanei vătămate.

Cercetările sunt continuate de către Secția 9 Poliție, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 2, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat.

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 1 vot
Întrebarea zilei
Aţi apelat vreodată la ajutorul unui broker, înainte să faceţi un credit?
Observator » Evenimente » Doi tineri, filmaţi în timp ce fură câte o bicicletă dintr-un bloc din Sectorul 2. O femeie a aşteptat, fără să ştie, ca hoţii să scoată prada din lift