Antena Meniu Search
x

Galerie foto Doi tineri găsiţi morţi, la câteva ore după ce au avut un accident rutier în Neamţ. Bărbaţii au rămas captivi în autoturismul răsturnat o noapte întreagă

Au rămas captivi o noapte întreagă în autoturismul răsturnat pe un teren agricol, după ce au avut un accident în localitatea Podoleni, din judeţul Neamţ.

de Monica Palade

la 17.11.2022, 13:55

Vezi și

Cei doi bărbaţi au fost zăriţi de un echipaj de poliţie, dimineaţa. Oamenii legii au chemat ajutoare, însă niciunul din cei doi tineri nu mai era în viaţă, informează reporterul Observator Angela Bertea. Se crede că accidentul a avut loc noaptea, iar cei doi nu s-au putut ieşi dintre fiarele maşinii.

Captivi o noapte întreagă în autoturism

La faţa locului, s-au deplasat o autospecială de stingere și o ambulanță SMURD, dar şi o autospecială pentru descarcerare. Potrivit ISU Neamţ, autoturismul era răsturnat în afara părții carosabile. Cu ajutorul echipamentelor și procedeelor specifice pompierii au scos din autoturism doi bărbați ce nu prezentau semne vitale.

Poliţiştii fac cercetări pentru a vedea cum s-a produs accidentul. Ulterior, oamenii legii au descoperit că autoturismul în cauză ar fi fost fost furat de pe raza județului Bacău, chiar în noaptea fatală. Cel care se afla la volan este un bărbat în vârstă de 37 de ani, din Piatra Șoimului.

"La data de 17 noiembrie a.c., în jurul orei 07:30, echipajul de poliție, ce desfășura activități de patrulare, a observat un auto răsturnat pe cupolă, pe un teren agricol, pe Drumul Național 15, în afara localității Podoleni.

Din nefericire, echipajul medical care a intervenit la fața locului a declarat decesul a două persoane. În cauză, polițiștii continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă, în vederea stabilirii cauzelor și condițiilor în care a avut loc evenimentul rutier", transmite IPJ Neamţ.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Preferaţi ca pentru masa de Paşte să preparaţi cât mai multe produse în casă, pentru a evita E-urile?

Observator » Evenimente » Doi tineri găsiţi morţi, la câteva ore după ce au avut un accident rutier în Neamţ. Bărbaţii au rămas captivi în autoturismul răsturnat o noapte întreagă