Antena Meniu Search
x

Doi tineri s-au luat la ceartă în plină stradă, în Târgu Jiu. Unul din ei a scos briceagul și l-a tăiat pe celălalt

Doi tineri s-au luat la ceartă pe un bulevard din Târgu Jiu, iar unul dintre ei a fost rănit și a ajuns la spital. Un tânăr de 27 de ani a fost reținut de autorități, după ce a rănit pe un tânăr de 20 de ani cu un briceag. 

de Redactia Observator

la 29.01.2023, 10:08

Doi tineri s-au luat la ceartă în plină stradă, în Târgu Jiu
Doi tineri s-au luat la ceartă în plină stradă, în Târgu Jiu - Shutterstock

Un tânăr de 27 de ani a fost transportat la spital, sâmbătă seară, după ce a fost rănit cu un cuţit de un altul, în vârstă de 20 ani, în urma unui conflict pe care cei doi l-au avut pe un bulevard din Târgu Jiu.

Poliţia Municipiului Târgu-Jiu a fost sesizată prin apel de urgenţă cu privire la un conflict produs între doi tineri pe Bulevardul Nicolae Titulescu”, a transmis Poliţia Judeţeană Gorj. Tânărul rănit a primit îngrijiri medicale, fiind transportat la spital. Suspectul a fost dus la sediul poliţiei pentru audieri, urmând a fi dispuse măsuri legale.

Agresorul a fost reținut

Tânărul din Târgu Jiu care a rănit un bărbat cu un briceag, pe un bulevard din municipiu, a fost reţinut de poliţişti. Incidentul a avut loc în urma unui conflict între cei doi, relatează News.ro

Potrivit Poliţiei Judeţene Gorj, în urma administrării probatoriului, poliţiştii au luat măsura reţinerii tânărului de 20 de ani, din municipiul Târgu Jiu, bănuit de săvârşirea infracţiunii de lovire sau alte violenţe.

Din cercetări, a reieşit că, sâmbătă seară, pe fondul unui conflict spontan generat de consumul de alcool, tânărul de 20 de ani l-a lovit cu un cuţit tip briceag pe un alt bărbat, de 27 de ani, provocându-i leziuni. Cercetările sunt continuate de poliţişti în vederea documentării întregii activităţi infracţionale a tânărului, urmând să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Târgu-Jiu, cu propuneri legale.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Evenimente » Doi tineri s-au luat la ceartă în plină stradă, în Târgu Jiu. Unul din ei a scos briceagul și l-a tăiat pe celălalt