Dolly Parton s-a vaccinat cu serul Moderna pentru care a donat 1 milion de $. Mesajul pro-vaccinare transmis americanilor

De Georgiana Dulgheru.
Publicat: 03.03.2021, 10:40.
Actualizat: 03.03.2021, 12:54

Starul de muzică country Dolly Parton s-a vaccinat anti-Covid în Nashville cu serul celor de la Moderna, la finanțarea căruia a contribuit cu 1 milion de dolari.

Dolly Parton s-a vaccinat cu serul Moderna pentru care a donat 1 milion de $. Mesajul pro-vaccinare transmis americanilor

În vârstă de 75 de ani, Dolly Parton a ajutat la strângerea de fonduri pentru vaccinul Moderna donând 1 milion de dolari Centrului Medical al Universității Vanderbilt din Nashville, relatează The Guardian.

După ce i-a fost administrat serul de la Moderna, vedeta a adaptat refrenul celebrei melodii Jolene vremurilor actuale: ”Vaccinați-vă, vaccinați-vă, vaccinați-vă, vaccinați-vă, vă rog nu ezitați! Vaccinați-vă, vaccinați-vă, vaccinați-vă, vaccinați-vă, dacă ați murit e mult prea târziu!”

”Încerc să fiu amuzantă, dar sunt foarte serioasă când vine vorba despre vaccin. Cred că toți vrem să ne întoarcem cât mai repede la normal, oricare ar fi acesta” a declarat cântăreața.

Artista a povestit că a amânat vaccinarea până serul a devenit mai accesibil publicului larg pentru a nu fi acuzată că a luat locul altor persoane.

În Statele Unite, până pe 3 martie, au fost administrate 76,9 milioane de doze de vaccin anti-Covid. Săptămâna trecută s-a înregistrat o medie de 1,82 milioane de doze de vaccin pe zi.

Descarcă aplicaţia Observator News din Google Play sau App Store şi fii la curent cu ştirile momentului din România şi din lume.