Antena Meniu Search
x

Video Donald Trump, așteptat cu aplauze și urale de sute de simpatizanți, de Ziua Președintelui: "Îl iubim pe Trump! USA! USA!"

Donald Trump a avut parte de o primire călduroasă în West Palm Beach, Florida, pentru prima oară de la achitarea în procesul de impeachment din Senat. Sute de susținători, cu megafoane, steaguri și pancarte "Make America Great Again" (MAGA), s-au aliniat pe marginea unei șosele pentru a-și exprima susținerea pentru fostul președinte american.

Daniel Murărescu
de Daniel Murărescu

la 16.02.2021, 10:07

Donald Trump
Donald Trump a fost achitat în al doilea proces de impeachment, în Senatul SUA: "În lunile următoare am multe să vă împărtășesc și sunt nerăbdător să continuăm călătoria noastră incredibilă, pentru a face America măreață pentru toți oamenii noștri" - captură video NTD via Youtube
  • Convoiul de securitate al lui Donald Trump a stârnit urale printre simpatizanți, în Florida
  • Adunarea a avut loc de Ziua Președintelui, sărbătorită în a treia zi de luni din februarie

Simpatizanții fostului lider de la Casa Albă s-au adunat în fața complexului de lux Mar-a-Lago, acolo unde Trump și-a petrecut ultimele zile. Pe drumul de la terenul de golf spre reședință, fostul președinte a avut parte de o primire plină de entuziasm, ce a adus aminte de adunările electorale din perioada campaniei pentru prezidențiale.

Aliniați pe marginea drumului, mulți fără măști de protecție, dar dotați cu diferite steaguri și pancarte, susținătorii au așteptat înflăcărați trecerea convoiului, deși Donald Trump nu i-a salutat decât dincolo de geamurile fumurii.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

"Mișcarea noastră istorică, patriotică și frumoasă de a face America măreață din nou de abia a început", transmitea fostul președinte, după aflarea rezultatului privind votul de impeachment din Senatul SUA.

Declarația a dat naștere la speculații, în ultimele zile, iar nu puțini sunt cei care se întreabă dacă Trump, în vârstă de 74 de ani, intenționează să mai candideze în 2024 pentru fotoliul de la Casa Albă. 

Donald Trump, achitat în procesul de impeachment din Congresul SUA

Donald Trump a fost achitat în al doilea proces de impeachment din Congresul SUA. Democrații îl acuzaseră de instigare la violență după protestele violente de la Capitoliul SUA, în care au murit cinci oameni, însă nu au reușit să adune numărul necesar de voturi în Senat, camera decizională.

Fostul preşedinte american Donald Trump a fost achitat, sâmbătă, după votul din Senat, de acuzaţia de incitare la insurecţie în legătură cu violenţele din data de 6 ianuarie. Dintre senatori, 43 au votat vinovat, iar 57 au votat nevinovat, astfel că Trump a fost achitat, neîntrunindu-se voturile necesare pentru ca fostul preşedinte să fie declarat vinovat.

Votul a venit în a cincea zi a procesului în Senat, după ce luna trecută Trump a fost pus sub acuzare de Camera Reprezentanţilor. Trump era acuzat că discursurile sale i-au încurajat susţinătorii să ia cu asalt Capitoliul în 6 ianuarie.

Dacă era găsit vinovat, Donald Trump putea fi lăsat fără anumite drepturi, printre care și dreptul de a candida la președinție în 2024.a starnit u

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă afectează schimbările bruşte de temperatură?

Observator » Evenimente » Donald Trump, așteptat cu aplauze și urale de sute de simpatizanți, de Ziua Președintelui: "Îl iubim pe Trump! USA! USA!"