Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Video "Dorel" a mutat țeava de gaz montată pe o șosea din Câmpulung Moldovenesc, după ce Observator a filmat lucrarea de mântuială

După ce Observator a relatat despre țeava de gaz montată pe un drum din Câmpulung Moldovenesc, pe unde circulă mașinile, meșterii au revenit la gânduri mai bune: au scos conducta din asfalt și au motat-o pe sub șanțul de lângă carosabil, acolo unde ar fi trebuit să fie din primul moment. Localnicii răsuflă ușurați. Se temeau că un șofer neatent ar fi putut provoca o tragedie.

de Redactia Observator

la 28.10.2024 , 17:38

"S-a lucrat azi aproape toată ziua, au scos țeava și au săpat pe sub șanț, ceea ce mă gândesc că trebuia de la început făcut. Mâine urmează vecinii mei. Da, arată bine!", a spus o localnică.

Țeavă de gaz instalată pe carosabil, pe unde circulă mașinile, în Câmpulung Moldovenesc

După o lucrare de lărgire şi asfaltare, ţevile de gaz au ajuns chiar la marginea şoselei. Ba chiar o conductă este fix pe carosabil. Localnicii s-au temut că şoferii le-ar putea lovi şi astfel ar putea declanşa un incendiu. 

Vezi și

Până acum o lună, țevile de gaz erau la marginea unui drum pavat cu piatră cubică. După asfaltare, însă, şoseaua a fost lărgită. Mai multe conducte au ajuns, astfel, pe marginea drumului, una dintre ele chiar pe stradă. Ocolită atent de asfaltul proaspăt turnat. De la marginea străzii și până la conductă erau aproape 80 de centimetri.

Localnicii erau îngroziţi la gândul unei posibile explozii. "Problema este ţeava care iese în afara trotuarului şi o agaţă maşinile. Bunica mea are 93 de ani, stă toată ziua la geam de frică să nu treacă cineva peste ţeava. Pentru că s-a întâmplat. De câte ori a fost agăţată? De trei ori. O dată de către cei care asfaltau", a spus Ioana Laura Florescu, localnică.

"E crimă, nu e altceva. Au lăsat conducta pe drumul public. Dumneavoastră vă daţi seama ce se poate întâmpla dacă se rupe o ţeavă de gaz? Până o închide gazul. Îmi este frică", a mărturisit o altă localnică.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Şoferii agresivi în trafic vor putea fi reclamaţi în aplicaţia Poliției. Vi se pare o idee bună?
Observator » Evenimente » "Dorel" a mutat țeava de gaz montată pe o șosea din Câmpulung Moldovenesc, după ce Observator a filmat lucrarea de mântuială