Antena Meniu Search
x

Două adolescente din Tulcea au fost atacate de un câine din rasa Mastiff. Proprietarul câinelui periculos a fugit de la faţa locului. Ce riscă bărbatul

Două adolescente care plimbau doi Labradori au fost atacate de un câine din rasa Mastiff. În loc să le ajute, stăpânul câinelui periculos a fugit, apoi s-a întors şi le-a ameninţat pe fete. 

de Cristina Dimulescu

la 08.06.2022, 16:29

O adolescentă din Tulcea, care a ieşit la plimbare cu o prietenă şi cei doi câini ai lor, a fost muşcată de un câine periculos.
O adolescentă din Tulcea, care a ieşit la plimbare cu o prietenă şi cei doi câini ai lor, a fost muşcată de un câine periculos. - Profimedia

Incidentul a avut loc marţi, pe o stradă din Tulcea. O plimbare de seară era cât pe ce să se transforme într-o adevărată tragedie pentru două adolescente, care au ieşit să-şi plimbe câinii, doi patrupezi din rasa Labrador.

La un moment dat, pe stradă a apărut şi un câine din rasa Mastiff, însoţit de un bărbat. Câinele periculos le-a atacat pe adolescente, una dintre ele fiind chiar muşcată. 

Una dintre adolescente a fost muşcată de câinele din rasa Mastiff

Prietena fetei a sunat la 112, iar când au ajuns la faţa locului, jandarmii au găsit-o pe victimă în timp ce primea îngrijiri medicale, precum şi cei doi câini rasa Labrador ai celor două fete care prezentau posibile răni şi urme de sânge.

Pe acelaşi subiect

Din declaraţiile persoanelor prezente la faţa locului şi ale celor două fete a reieşit faptul că acestea, în timp ce se aflau la plimbare cu cei doi câini, au observat un câine periculos aparţinând rasei Mastiff, care s-a năpustit asupra celor doi câini, iar în încercarea de a-i despărţi, una dintre fete a fost trântită la pământ, nereuşind să-i despartă, se arată în comunicatul IJJ Tulcea.

Proprietarul câinelui din rasa Mastiff a fugit de la faţa locului 

Pentru a opri atacul canin, proprietarul câinelui periculos a folosit un extinctor auto, pulverizându-i pudră în gură, după care a fugit cu câinele de la faţa locului. Mai mult decât atât, bărbatul s-a întors și le-a amenințat pe fete și rudele lor.

Victima a fost transportată la Spitalul Judeţean de Urgenţă pentru investigaţii de specialitate. Jandarmii au întocmit pe numele bărbatului în cauză actele de sesizare a organelor de urmărire penală pentru săvârşirea infracţiunii de neluare a măsurilor de prevenire a atacului canin asupra unei persoane. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Evenimente » Două adolescente din Tulcea au fost atacate de un câine din rasa Mastiff. Proprietarul câinelui periculos a fugit de la faţa locului. Ce riscă bărbatul