Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Video Două familii de interlopi pregăteau un adevărat război în stradă, la Bărbulești. Înarmați cu săbii, cuţite, bâte şi pistoale, urmau să declanșeze asaltul

Un conflict violent între două familii din Ialomița a fost stins la timp de mascați. Indivizii se pregăteau de un război de stradă, spun polițiștii. În cele 17 case în care au descins au găsit un adevărat arsenal: cuțite și săbii, bâte, pistoale, dar și droguri. 

de Bogdan Dinu

la 09.10.2024 , 13:56

Comuna Bărbulești a fost luată cu asalt încă de la prima oră de peste 200 de polițiști și mascați înarmați până în gât. Cu armele de asalt la vedere și cu câini de urmă antrenați să găsească droguri, ofițerii IGPR au descins la 17 adrese din localitate. Întreaga acțiune a fost monitorizată inclusiv de la înălțime, asta pentru că un elicopter al Poliției a survolat întreaga zonă.

Două familii pregăteau un război pe stradă, la Bărbulești

Desfășurarea de forțe a pornit după ce polițiștii din Ialomița au aflat că două familii cu trecut infracțional din comună sunt puse pe scandal și se pregătesc de un război de stradă.

Vezi și

A fost momentul în care au cerut sprijinul trupelor speciale de la București și Constanța: Nu s-a găsit nicio armă, niciun pistol, absolut nimic.

Procurorii îi contrazic. În casele suspecţilor au găsit un adevărat arsenal: cuțite, pistoale airsoft, bâte și spray-uri iritant-lacrimogene. Pe lângă acestea, polițiștii au găsit sume mari de bani, dar și droguri.

"Noi avem certitudinea că au antecedente penale pentru că le-au fost verificate cazierele înainte de activități. Toate aceste activități au rolul de a descuraja aceste fapte antisociale, de a destructura grupările infracționale violente", a declarat Georgian Drăgan, director de cabinet al inspectorului general. 14 persoane au fost duse la audieri. Polițiștii și procurorii vor decide dacă îi vor reține pe suspecţi pentru următoarele 24 de ore. 

Bogdan Dinu Like

Bogdan Dinu s-a alăturat echipei Observator în anul 2020. În prezent activează în cadrul redacției Antena1 ca reporter de eveniment și investigații specializat în domeniul afacerilor interne.

Întrebarea zilei
Limitaţi accesul copiilor la reţelele sociale?
Observator » Evenimente » Două familii de interlopi pregăteau un adevărat război în stradă, la Bărbulești. Înarmați cu săbii, cuţite, bâte şi pistoale, urmau să declanșeze asaltul