Antena Meniu Search
x

Video Două familii de rromi din Timişoara, cursă mortală transmisă Live cu bolizi de lux în Franţa: Cinci morţi şi patru răniţi

Tragedie pe o stradă din Strasbourg, unde două clanuri de rromi din Timişoara care se răfuiau între ele au sfârşit dramatic, după o cursă cu bolizi de lux. Cinci morţi şi patru răniţi arată bilanţul final.

de Monica Palade

la 28.03.2023, 19:16

Vezi și

Iniţial, potrivit presei franceze, trei persoane au murit pe loc, iar alte 6 au fost rănite, dintre care două în stare foarte gravă. Ulterior, acestea au murit la spital, informează reporterul Observator Iulia Pop. Incidentul a avut loc în jurul orei 16:45, pe rue du Rhin-Napoléon, în districtul Port-du-Rhin, din Strasbourg, Franţa. Cursa nebună a fost transmisă Live pe Facebook, de unul dintre membrii unuia din clanurile implicate.

Live pe Facebook spre moarte

26 de vehicule de salvare și pompieri au fost dispuse în zonă. Din primele informaţii, potrivit voceatimisului.ro, accidentul s-a produs între două autoturisme BMW, un model X5 și un Seria 7, pe fondul vitezei excesive. Protagoniștii principali ai tragediei sunt Banari Cârpaci și Saban Stancu, cumnați, dar şi rivali. Familia lui Banari Cârpaci este stabilită în Strasbourg, în timp ce cea a lui Saban Stancu în oraşul german, Kehl.

Scandalul dintre cei doi rivali ar fi pornit de la o afacere dubioasă care l-a trimis pe Stancu în închisoare timp de doi ani. Motiv pentru care i-a cerut lui Cârpaci bani pentru despăgubire, lucru refuzat de cel din urmă. Banari Cârpaci, soția și sora acesteia iar, ulterior, la spital, conform martorilor, au încetat din viață și Saban Stancu și soția.

Poliţiştii spun că unul din autoturisme ar fi deviat de pe şosea şi a intrat în coliziune cu cel de-al doilea vehicul în care se afla familia rivală.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Evenimente » Două familii de rromi din Timişoara, cursă mortală transmisă Live cu bolizi de lux în Franţa: Cinci morţi şi patru răniţi