Antena Meniu Search
x

Video Două familii, pe drumuri în prag de sărbători, după ce o butelie a explodat într-un bloc din Timiş. Fetiţă de 3 ani, cu arsuri grave la spital

Membrii unei familii din Giarmata, judeţul Timiş au rămas pe drumuri după ce apartamentul lor a fost distrus de o explozie. Deflagraţia a fost provocată de o butelie din bucătărie. Patru oameni, dintre care 2 copii, au fost răniți. În urma exploziei, şi un apartament vecin a fost devastat, chiar acum în prag de sărbători. 

de Redactia Observator

la 10.12.2023, 07:22

Vezi și

In apartamentul din care a pornit deflagratia se afla o familie, mama, tatal şi o fetiţă de aproximativ 3 ani. În urma exploziei a urmat şi un incendiu. 

Locatar: S-a auzit o bubuitură şi am ieşit toţi afară că nu ştiam ce s-a întamplat. Noi stăteam la masă. Încă tremur.  

Două apartamente distruse

Afectat a fost şi apartamentul de alături. Explozia a fost atat de puternică încât au fost distruşi pereţii de rigips dintre cele două locuinţe iar uşile au fost smulse din balamale. Daunele sunt atât de mari încât familiile nu vor mai putea locui pentru moment în cele două apartamente. 

Pe acelaşi subiect

Alin Viscol, ISU Timiş: O butelie, o scurgere de gaze de la o butelie. Iar în camere se afla o sobă şi aşa s-a produs explozia.   

Patru persoane, dintre care şi doi copii au suferit arsuri la nivelul fetei şi au ajuns la spital pentru a primi îngrijiri. 

Familia va fi relocată

Locatar: Fata era rănită rău, soţul ei a fost ars puţin, erau răniţi, da şi fata şi el.  

Locatar: Şi acum îmi bate inima tare, şi nu doar mie, tuturor din bloc, au fost şi atacuri de panică, toţi ne-am speriat, a bubuit atât de tare încât a sărit uşa, încât n-am putut deschide uşa mea.  

Alexandru Sorin Bront, Viceprimar Giarmata: Suntem pregătiţi să-i cazăm pe toţi cei care au avut de suferit în urma acestei explozii la centrul nostru de permanenţă, îi vom caza, avem paturile pregătite.   

în total 45 de persoane s-au autoevacuat din blocul afectat, iar la intervenţie au participat chiar şi pompieri voluntari din comunele din apropiere. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Evenimente » Două familii, pe drumuri în prag de sărbători, după ce o butelie a explodat într-un bloc din Timiş. Fetiţă de 3 ani, cu arsuri grave la spital