Antena Meniu Search
x

Video Două femei au murit într-un accident cumplit produs la Certeze, în Satu Mare. Un microbuz și o mașină s-au izbit frontal

Un grav accident a avut loc duminică la amiază în localitatea Certeze, din județul Satu Mare. Un microbuz și un autoturism s-au izbit frontal, iar două femei au decedat. Alte trei persoane au fost rănite în urma impactului.

de Redactia Observator

la 24.10.2021, 17:32

Vezi și

"Astăzi, în jurul orei 11.40, polițiștii rutieri negreșteni au fost sesizați cu privire la producerea unui accident rutier pe DN19, în localitatea Certeze. Din primele cercetări efectuate la fața locului se pare că două autoturisme au intrat în coliziune frontală. Cele două autoturisme au fost conduse de către un tânăr, de 18 ani, din județul Maramureș și de către un bărbat, de 42 de ani, din Racsa. În urma evenimentului rutier toate cele 5 persoane care se aflau în autoturismul condus de bărbatul de 42 de ani au avut nevoie de îngrijri medicale", a transmis ISU Satu Mare.

Două femei au murit în accidentul de la Certeze

Pompierii au anunțat că, din păcate, din cele cinci persoane rănite, două femei, de 60, respectiv 63 de ani, ambele din Racsa, au decedat. Ambii conducători auto au fost testați cu aparatul alcooltest rezultatele fiind negative. Cercetările continuă de către polițiști în cadrul dosarului penal întocmit în cauză.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Evenimente » Două femei au murit într-un accident cumplit produs la Certeze, în Satu Mare. Un microbuz și o mașină s-au izbit frontal