Antena Meniu Search
x

Două femei şi o fetiţă de 6 ani s-au răsturnat cu maşina la ieşirea din Haret, Vrancea. Au ajuns toate trei la spital

Două femei şi o fetiţă de şase ani au fost rănite, marţi, după ce autoturismul în care se aflau s-a răsturnat, pe DN2 - E85, la ieşire din Haret, a informat Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Vrancea.

de Redactia Observator

la 04.07.2023, 13:48

ambulanţă din România
Accident la ieşirea din Haret, Vrancea - Shutterstock (scop ilustrativ)

Două femei şi o fetiţă de 6 ani au fost rănite după ce autoturismul în care se aflau s-a răsturnat, la Haret. "Prin apel 112 a fost sesizaţi de producerea unui accident rutier pe DN2 E85, la Haret. Conform datele din apel, un autoturism s-a răsturnat în afara părţii carosabile. Poliţiştii Serviciului Rutier Vrancea care s-au deplasat la faţa locului au stabilit faptul că accidentul s-a produs pe DN2 - E85, la ieşire din Haret către Modruzeni. Trei persoane care se aflau în autoturismul care s-a răsturnat au fost rănite", a precizat IPJ Vrancea., conform Agerpres.

Două femei şi o fetiţă, rănite

Potrivit poliţiei, autoturismul răsturnat se aflau două femei şi o fetiţă în vârstă de şase ani, pentru care s-a solicitat intervenţia ambulanţei pentru a fi transportate la spital. Cercetările sunt continuate pentru stabilirea cauzelor producerii accidentului rutier, în cadrul unui dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Ce alegeți de 1 Mai, grătar la pădure sau grătar la terasă?

Observator » Evenimente » Două femei şi o fetiţă de 6 ani s-au răsturnat cu maşina la ieşirea din Haret, Vrancea. Au ajuns toate trei la spital