Antena Meniu Search
x
LIVE

Două femei şi o fetiţă de 6 ani s-au răsturnat cu maşina la ieşirea din Haret, Vrancea. Au ajuns toate trei la spital

Două femei şi o fetiţă de şase ani au fost rănite, marţi, după ce autoturismul în care se aflau s-a răsturnat, pe DN2 - E85, la ieşire din Haret, a informat Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Vrancea.

De Redactia Observator la 04.07.2023, 13:48
ambulanţă din România
Accident la ieşirea din Haret, Vrancea - Shutterstock (scop ilustrativ)

Două femei şi o fetiţă de 6 ani au fost rănite după ce autoturismul în care se aflau s-a răsturnat, la Haret. "Prin apel 112 a fost sesizaţi de producerea unui accident rutier pe DN2 E85, la Haret. Conform datele din apel, un autoturism s-a răsturnat în afara părţii carosabile. Poliţiştii Serviciului Rutier Vrancea care s-au deplasat la faţa locului au stabilit faptul că accidentul s-a produs pe DN2 - E85, la ieşire din Haret către Modruzeni. Trei persoane care se aflau în autoturismul care s-a răsturnat au fost rănite", a precizat IPJ Vrancea., conform Agerpres.

Două femei şi o fetiţă, rănite

Potrivit poliţiei, autoturismul răsturnat se aflau două femei şi o fetiţă în vârstă de şase ani, pentru care s-a solicitat intervenţia ambulanţei pentru a fi transportate la spital. Cercetările sunt continuate pentru stabilirea cauzelor producerii accidentului rutier, în cadrul unui dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.

Puteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News!

Observator » Evenimente » Două femei şi o fetiţă de 6 ani s-au răsturnat cu maşina la ieşirea din Haret, Vrancea. Au ajuns toate trei la spital