Antena Meniu Search
x

Video Două fetițe de 3 și 11 ani, la spital după ce un tânăr le-a stropit cu spray paralizant din mașină, în Iași. Micuța de 3 ani a suferit arsuri de gradul I

Două fetițe de în vârstă de 3 ani, respectiv 11 ani, au ajuns la spital după ce un tânăr a pulverizat spray paralizant dintr-o mașină aflată în mers. Micuțele se aflau într-o căruță, pe stradă.

Theodora Massini
de Theodora Massini

la 04.05.2023, 15:56

Vezi și

Micuțele se aflau într-o căruță, pe stradă, când tânărul a deschis geamul mașinii și a început să pulverizeze spray paralizant. În urma gestului nesăbuit, fetița de 3 ani a suferit arsuri de gradul 1 pe față și pe ochi.

Fetița de 3 ani a ajuns la spital cu arsuri de gradul 1 pe față

Potrivit martorilor, copilele sunt orfane de mamă, care a murit anul trecut de cancer. Tatăl micuțelor lucrează cu ziua prin sat, pentru a le putea întreține și a le putea oferi o viață cât mai bună.

"La data de 28 aprilie a.c., polițiștii Secției nr. 1 Poliție Rurală Tomești au fost sesizați prin Apel Unic de Urgenţă 112 de către un bărbat cu privire la faptul că în timp ce se deplasa pe raza comunei Ciortești cu un atelaj hipo, o persoană dintr-un autoturism a pulverizat spray iritant-lacrimogen în direcția sa și a copiilor", potrivit IPJ Iași.

Persoana care a comis fapta a fost identificată.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Evenimente » Două fetițe de 3 și 11 ani, la spital după ce un tânăr le-a stropit cu spray paralizant din mașină, în Iași. Micuța de 3 ani a suferit arsuri de gradul I