Antena Meniu Search
x

Două localități scapă de restricții, după ce s-au redus infectările. Moneasa și Fântânele din Arad au incidențe sub 2 la mie

Localitățile arădene Moneasa și Fântânele scapă de restricții, după ce infectările s-au redus sub 2 la mie. Alte două localități intră însă sub restricții, pentru că a crescut rata de infectare.

de Redactia Observator

la 11.09.2021, 15:03

Două localități scapă de restricții, după ce s-au redus infectările. Moneasa și Fântânele din Arad au incidențe sub 2 la mie - Hepta/Mediafax/Alexandru_Dobre

Conform autorităţilor judeţene din Arad, în localitatea Dezna incidența a scăzut la 3,54 de la 5,33 la mie. Drept urmare se vor aplica restricțiile aferente depășirii incidienței 3 la mie pentru încă două săptămâni.

Astfel, pentru că incidența nu a scăzut sub 3,5, rămân în vigoare restricțiile suplimentare de weekend, adică închiderea magazinelor la ora 18.00 și oprirea circulației persoanelor de la ora 20.00.

De mâine, Moneasa și Fântânele scapă de orice restricții suplimentare

Localitățile Frumușeni și Archiș au depășit incidența 2 la mie, fără să ajungă însă la 3 la mie, motiv pentru care restricții se vor aplica și acolo, relatează Mediafax.

Pe acelaşi subiect

Moneasa și Fântânele, după două săptămâni de restricții, au incidențe sub 2. Începând de duminică scapă de orice restricții suplimentare.

Bilanț coronavirus 11 septembrie, în România: Record de infectări pentru această săptămână și 47 de decese

În ultimele 24 de ore au fost confirmate 2.648 de cazuri noi de coronavirus și 47 de decese ale unor pacienți bolnavi de COVID-19. Internările în ATI se apropie de 600.

Până astăzi, 11 septembrie, pe teritoriul României au fost confirmate 1.118.549 de cazuri de persoane infectate cu noul coronavirus (COVID – 19). 1.064.834 de pacienți au fost declarați vindecați. În urma testelor efectuate la nivel național, față de ultima raportare, au fost înregistrate 2.648 de cazuri noi de persoane infectate cu SARS – CoV – 2 (COVID – 19), acestea fiind cazuri care nu au mai avut anterior un test pozitiv.Distinct de cazurile nou confirmate, în urma retestării pacienților care erau deja pozitivi, 261 de persoane au fost reconfirmate pozitiv. De la începutul pandemiei, 34.961 persoane diagnosticate cu infecție cu SARS – CoV – 2 au decedat.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Evenimente » Două localități scapă de restricții, după ce s-au redus infectările. Moneasa și Fântânele din Arad au incidențe sub 2 la mie