Antena Meniu Search
x

Video Două microbuze distruse, după ce au fost acroşate şi târâte câţiva metri de un TIR pe contrasens, în Mehedinţi: 5 pasageri răniţi

Grav accident de circulaţie seara trecută, în Drobeta Turnu Severin! Un şofer, în vârstă de 57 de ani, a avut nevoie de ajutorul echipajelor de descarcerare, după ce s-a răsturnat cu autoutilitara, într-un şanţ. De altfel, şi pe timpul zilei salvatorii au intervenit la un accident în care au fost implicate două microbuze şi un tir. 13 persoane se aflau în mijloacele de transport, iar cinci dintre acestea au fost rănite. 

de Redactia Observator

la 25.09.2023, 08:06

Vezi și

Un alt şofer a ajuns într-un şanţ

Şoferul, de origine maghiară, a avut nevoie de intervenția echipajului de descarcerare, după ce într-o curbă a pierdut controlul volanului. 

Cătălin Bălănescu, ISU Mehedinţi: Intervenţia a fost dificilă deoarece s-a lucrat foarte mult pentru descarcerare, acesta fiind prins sub microbuz. Victima a fost predat echipajului de ambulanţă în stare conştientă, stabilă şi cooperantă. 

Amina Nicolicea, medic Serviciul de Ambulanță Județean Mehedinți: În urma accidentului, cu fractură de humerus. Este un om hipertensiv, diabetic. Să sperăm că va fi totul foarte bine. 

Pe acelaşi subiect

Şoferul de TIR pierduse controlul volanului

Traficul rutier pe DN 6 a fost blocat zeci de minute. De altfel, şi pe timpul zilei au fost probleme. Un alt şofer de tir a pierdut controlul volanului şi a lovit două microbuze, în care se aflau 13 pasageri.

Femeie: Un tir a dat în noi. Slăvit să fie Dumnezeu, da! Suntem bine.

Cinci persoane însă au fost rănite.

Zenaida Jugravu, purtător de cuvânt Serviciul de Ambulanţă Judeţean Mehedinţi: Trei dintre ei au fost evaluaţi şi prezentau traumatisme minore, mai exact trei femei, cu vârste cuprinse între 22 şi 32 de ani, care au fost transportate la UPU pentru investigaţii suplimentare.

În ambele cazuri s-au deschis dosare penale pentru vătămare corporală din culpă.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Drumul spre casă din vacanţă. Amânaţi întoarcerea pentru a evita aglomeraţia?

Observator » Evenimente » Două microbuze distruse, după ce au fost acroşate şi târâte câţiva metri de un TIR pe contrasens, în Mehedinţi: 5 pasageri răniţi