Antena Meniu Search
x

Galerie foto Două persoane moarte, un grav rănită după un impact violent între un TIR și o autoutilitară în Vrancea, pe E 85

Două persoane au decedat, iar una a fost grav rănită, în urma unui accident rutier produs, sâmbătă, între un tir şi o autoutilitară, informează IPJ Vrancea. Accidentul a avut loc în localitatea Bizigheşti. La faţa locului a intervenit un elicopter SMURD, precizează sursa citată.

de Adrian Popovici

la 01.04.2023, 17:18

Prin apel 112 a fost sesizată producerea unui accident rutier grav în localitatea Bizighești. Impactul violent a avut  loc între un TIR  și o autoutilitară. Autoritățile au transmis că primele informații pe care le-au primit indicau faptul că la fața locului erau persoane încarcerate. De asemenea, polițiștii Serviciului Rutier au fost trimiși la locul accidentului.

"Trei echipaje din cadrul Detașamentului de Pompieri Focșani intervin cu 1 autospecială de stingere și modulul SMURD, la un accident rutier produs pe DN2-E85, in localitatea Bizighești, între un tir și o autoutilitară. În urma accidentului au rezultat 3 victime (2 inconștiente) încarcerate. La locul intervenției s-a deplasat și elicopterul SMURD Galați", a transmis ISU Vrancea.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Evenimente » Două persoane moarte, un grav rănită după un impact violent între un TIR și o autoutilitară în Vrancea, pe E 85