Antena Meniu Search
x

Două românce au furat 3.000 de euro şi bijuteriile a doi bărbaţi din Roma. Tinerele le-au promis „schimburi de tandreţe”

Două românce din Italia sunt cercetate după ce au furat de la doi bărbaţi în vârstă de 78 de ani 3.000 de euro şi bijuterii. Tinerele i-au convins pe cei doi să le ofere bunurile după ce le-au propus să petreacă timp împreună în privat. Femeile au plecat grăbite odată ce au primit obiectele valoroase, fiind căutate de poliţie, potrivit Mediafax.

de Redactia Observator

la 07.05.2023, 12:58

- Shutterstock

Cei doi bărbaţi de 78 de ani au ieşi la o cafea în Colleferro, o zonă de la periferia Romei, şi două fete s-au apropiat de ei. I-au complimentat, umplut de atenţie, după care le-au sugerat să se îndepărteze de ochii curioşilor pentru a petrece după-amiaza împreună, cu promisiunea de a face un schimb de tandreţe.

Odată rămaşi singuri, printre mângâieri şi complimente, tinerele i-au convins pe cei doi bărbaţi în vârstă să le înmâneze bani şi bijuterii. Imediat ce au predat tot ce aveau asupra lor, femeile au plecat în grabă. Abia atunci bărbaţii şi-au dat seama că au fost păcăliţi şi au cerut ajutor.

Stânjeniţi, cei doi vârstnici s-au înţeles să spună poliţiei că au fost jefuiţi, dar, pentru că se contraziceau în declaraţii, poliţiştii au intuit că s-a întâmplat mai mult, relatează Il Messaggero.

"Suntem căsătoriţi, avem o familie şi ne este teamă că se va afla", au explicat vârstnicii, care au spus în cele din urmă ce se întâmplase.

Poliţiştii au început imediat căutările, dând de urma celor două românce, de 20 şi 32 de ani, cu numeroase condamnări anterioare pentru furt şi înşelăciune. Din genţile lor poliţiştii au recuperat 3.000 de euro în numerar şi bijuterii, inclusiv verighetele bătrânilor.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Evenimente » Două românce au furat 3.000 de euro şi bijuteriile a doi bărbaţi din Roma. Tinerele le-au promis „schimburi de tandreţe”