Antena Meniu Search
x

Update Au fost găsite surorile dispărute de aseară în Bucureşti. Andreea şi Valentina erau la un prieten de-al fetei de 15 ani

Poliţia Capitalei este în alertă, după ce două surori au dispărut în Bucureşti. Seara trecută, Andreea şi Valentina, cu vârste de 4 şi, respectiv, 15 ani, au plecat de acasă şi nu s-au mai întors. 

Veronica Micu
de Veronica Micu

la 06.07.2021, 17:51

UPDATE 12:00 - Cele două surori au fost găsite nevătămate. Andreea şi Valentina erau la un prieten de-al fetei de 15 ani, au transmis poliţiştii bucureşteni.

Seara trecută, Andreea şi Valentina, cu vârste de 4 şi, respectiv, 15 ani, au plecat de acasă şi nu s-au mai întors. Din primele informaţii, cele două fete nu ar mai fi avut plecări sesizate la Poliţie. 

Copilele locuiesc în sectorul 5 al Capitalei. Fetele au plecat pe 3 iulie de acasă şi nu au mai revenit până în prezent.

Semnalmente Dobrișan Valentina-Gabriela, 15 ani

- 1,65 m, 65 kg, ochi căprui, față ovală, ten măsliniu, păr șaten închis.

Semnalmente Gîrleanu Andreea-Nicoleta, 4 ani

- 1 m, 25 kg, ochi căprui, păr șaten deschis, față rotundă, ten alb.

Poliţia Capitalei precizează că nu se cunosc detalii despre vestimentaţia fetelor.

Persoanele care pot oferi informaţii care să conducă la găsirea minorelor sunt rugate să sune la numărul unic de urgenţă 112, ori să anunţe cea mai apropiată unitate de poliţie.

- Articol realizat cu ajutorul informaţiilor obţinute de reporterul Observator Andre Rotaru -

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Evenimente » Au fost găsite surorile dispărute de aseară în Bucureşti. Andreea şi Valentina erau la un prieten de-al fetei de 15 ani