Antena Meniu Search
x

Video Două surori, spulberate de un tren pe care nu l-au văzut venind, în Vaslui. Una dintre ele este în stare foarte gravă

O clipă nefastă, un moment de neatenție și un accident teribil. Două surori de 28 și 32 de ani au fost spulberate de un tren, pe care nu l-au văzut venind, la trecerea la nivel cu calea ferată de pe drumul județean DJ 244A, pe raza localității localității Gara Roșiești, în Vaslui. Mașina în care se aflau femeile a fost făcută bucăți în urma impactului violent. Cea mai tânără dintre surori este în stare gravă în spital.

de Monica Palade

la 26.09.2022, 15:35

Vezi și

Accidentul a avut loc în timp ce două trenuri au trecut aproape simultan în aceeași direcție. În zonă, calea ferată nu este prevăzută cu bariere. Femeile au așteptat să treacă primul, însă pe al doilea nu l-au mai văzut și au fost lovite în plin. Culmea, trenul InterRegio București- Iași implicat în accident avea întârziere 50 de minute.

Spulberate de un tren 

„La sosirea echipajelor de intervenție a fost găsit un autoturism grav avariat în urma impactului cu locomotiva trenului IR 1661, persoanele aflate în autovehicul fiind evacuate de către ceilalți participanți la trafic.

Cele două victime au fost evaluate medical, au primit primul ajutor și au fost transportate la Unitatea de Primiri Urgențe din cadrul Spitalului Județean de Urgență Vaslui. Niciunul dintre călători nu a necesitat îngrijiri medicale, asemenea și conductorul trenului”, au transmis reprezentanții Inspectoratului pentru Situații de Urgență Vaslui.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Evenimente » Două surori, spulberate de un tren pe care nu l-au văzut venind, în Vaslui. Una dintre ele este în stare foarte gravă