Antena Meniu Search
x

Galerie foto Două tinere au ajuns la spital, după ce şoferul, un tânăr de 22 de ani, a pierdut controlul volanului şi a intrat cu maşina într-un şanţ

Accident în Neamţ. Două tinere de 21 şi 23 de ani din Iaşi au ajuns la spital, după ce şoferul, un tânăr de 22 de ani, a pierdut controlul volanului şi a intrat cu maşina în şanţ.

de Redactia Observator

la 28.01.2023, 12:32

La data de 28 ianuarie a.c., în jurul orei 08:30, polițiștii rutieri au fost sesizați cu privire la producerea unui eveniment rutier. Două tinere din judeţul Iaşi au fost rănite, sâmbătă, după ce maşina în care se aflau a intrat într-un şanţ, pe DJ 208G, în localitatea Ştefan cel Mare, a informat Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Neamţ.

"Din primele cercetări efectuate de poliţişti a reieşit că, în timp ce un tânăr, în vârstă de 22 ani, din judeţul Iaşi, conducea un autoturism pe DJ 208 G, în localitatea Ştefan cel Mare, nu ar fi adaptat viteza la condiţiile de drum, ar fi pierdut controlul asupra direcţiei de deplasare şi ar fi părăsit partea carosabilă. În urma evenimentului rutier a rezultat rănirea a două pasagere, de 21 ani şi 23 ani, ambele din judeţul Iaşi", a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Neamţ, Ramona Ciofu.

Victimele au fost transportate la Unitatea de Primiri Urgenţe Piatra-Neamţ pentru a primi îngrijiri medicale.

În cauză, polițiștii continuă cercetările, sub aspectul comiterii infracțiunii de vătămare corporală din culpă, în vederea stabilirii cauzelor și condițiilor în care a avut loc evenimentul rutier.

- Articol realizat cu ajutor informaţiilor transmise de reporterul Observator Daniel Bertea - 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Evenimente » Două tinere au ajuns la spital, după ce şoferul, un tânăr de 22 de ani, a pierdut controlul volanului şi a intrat cu maşina într-un şanţ