Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Video Două tinere au murit între Agigea și Techirghiol, spulberate de un șofer beat. Maşina lor a fost aruncată într-un TIR

Accident mortal pe drumul între Agigea şi Techirghiol, judeţul Constanţa. Două fete de 21 şi 28 de ani şi-au pierdut viaţa azi-noapte, după ce o Skoda Ocravia, condusă de un şofer beat, a lovit în plin maşina în care se aflau. În urma impactului violent, autoturismul fetelor, un Chevrolet Aveo, a fost aruncat într-un TIR care transporta eoliene.

de Redactia Observator

la 16.10.2024 , 09:41

Din primele informaţii, o Skoda Octavia condusă de un bărbat a intrat într-o mașină Chevrolet Aveo, în care se aflau tinerele de 21 şi 28 de ani.

În urma impactului, autoturismul fetelor a fost aruncat într-un TIR care transporta eoliene şi care făcea parte dintr-o coloană de agabaritice care transportau numai eoliene. Coloana de agabaritice era însoțită la deplasare de mașinile lor cu girofar galben, dar și de un echipaj de poliție. 

Un şofer beat a ucis două tinere, între Agigea şi Techirghiol

Vezi și

Cele două tinere din Chevrolet - şoferiţa de 21 de ani şi pasagera de 28 de ani - au fost resuscitate minute în şir, însă medicii nu le-au mai putut salva.

Pe acelaşi subiect

Potrivit celor de la ISU, o a treia persoană a avut nevoie de îngrijiri medicale la fața locului, ulterior refuzând transportul la Spitalul Județean Constanța. 

Şoferul care a provocat accidentul avea o alcoolemie uriaşă: 1,07 Mg/l în aerul pur expirat. Acesta a refuzat transportul la spital. "La data de 16 octombrie a.c., în jurul orei 00.20, polițiștii din cadrul Serviciului de Siguranță Rutieră Constanța au fost sesizați cu privire la producerea unui accident rutier, pe DN38, în afara localității Agigea. Conform primelor cercetări, polițiștii au stabilit faptul că în accidentul rutier au fost implicat două autoturisme. În urma impactului, două femei, de 21, respectiv 28 de ani, au decedat, una dintre victime aflându-se la volanului unuia dintre vehicule. Celălalt conducător auto, un bărbat, de 45 de ani, a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind 1,07 mg/l alcool pur în aerul expirat. Totodată, polițiștii au testat persoana în cauză cu aparatul din dotare, rezultatul fiind negativ pentru prezența unor substanțe susceptibile a avea efecte psihoactive. Acesta a fost condus la o unitate medicală pentru recoltarea de probe biologice, în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei în sânge", a transmis IPJ Constanța. 

În cauză, polițiștii continuă cercetările pentru a stabili cu exactitate cum s-a produs tragedia.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Obişnuiţi să păstraţi bancnote vechi în speranţa că vă veţi îmbogăţi în viitor?
Observator » Evenimente » Două tinere au murit între Agigea și Techirghiol, spulberate de un șofer beat. Maşina lor a fost aruncată într-un TIR