Antena Meniu Search
x

Foto Două tinere, cerute în căsătorie la depunerea jurământului militar: "Noi putem spune doar atât: casă de piatră!"

Momente emoționante la depunerea jurământului militar. Doi tineri din cadrul Inspectoratului General pentru Situații de Urgență (IGSU) și-au luat inima în dinți și au făcut pasul cel mare - cererea în căsătorie. Cu casca pe cap, așa cum o cer regulamentele. Din fericire, fetele au acceptat propunerea fără nicio urmă de îndoială, iar momentul a fost imortalizat și apoi povestit pe Facebook, încă o dovadă a faptului că Dragobetele este sărbătoarea tinereţii, a veseliei şi a iubirii.

de Redactia Observator

la 24.02.2023, 22:31

Reprezentanții Inspectoratului General pentru Situații de Urgență au relatat momentele emoționate pe Facebook.

"Aduse în fața mulțimii, nici nu se gândeau la ce va urma.După depunerea jurământului militar de astăzi, doi dintre viitorii salvatori au simțit că și iubirea eternă trebuie expusă. Cu emoțiile la cote maxime, tinerii și-au dus planul la bun sfârșit și și-au cerut iubitele în căsătorie", se arată în postarea IGSU.

Desigur, nu putea lipsi nici un mesaj de încurajare pentru tinerii ce au pornit la drum chiar de Dragobete. "Vă lăsăm să vă bucurați de imaginile care își spun cuvântul mai bine decât o descriere, noi putem spune doar atât: casă de piatră!", au scris cei de la Inspectoratul General pentru Situații de Urgență.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Evenimente » Două tinere, cerute în căsătorie la depunerea jurământului militar: "Noi putem spune doar atât: casă de piatră!"