Antena Meniu Search
x

Curs valutar

"Era un soţ şi un tată minunat". Un bărbat şi-a ucis cei trei fii, după care s-a sinucis. Descoperire tulburătoare într-o casă din Anglia

Descoperire de-a dreptul tulburătoare într-o casă din Anglia. Trei copii şi tatăl lor au fost găsiţi fără viaţă, iar anchetatorii cred că este vorba de o triplă crimă, urmată de sinucidere. Mama celor trei băieţi şi soţia bărbatului spune că omul era un „soţ şi un tată minunat”. Incidentul şocant a avut loc într-un cartier liniştit din Surrey, Anglia.

de Monica Palade

la 04.09.2024 , 10:48

Piotr Swiderski, 31 de ani, a fost găsit mort în casa din Staines-Upon-Thames, sâmbăta trecută, alături de cei trei fii ai săi, Dominik, trei ani, şi gemenii Nikodem şi Kacper, de doi ani. Acum, Angelika Swiderska, soţia lui Piotr şi mama celor trei băieţi le-a a adus un tribut, inclusiv bărbatului care i-a ucis copii.

Şi-a ucis cei trei fii şi s-a sinucis

„Piotr a fost un soț și un tată uimitor pentru Kacper, Nikodem și Dominik. Ne-a iubit din toată inima și ar fi făcut orice pentru noi. Copiii se bucurau de tatăl lor. Băieții noștri erau copii fericiți, activi, plini de viață și fericire. Zâmbeau mereu și chiar și atunci când eram tristă, îmi spuneau „Mami, zâmbește ca noi”. Suntem distruşi și am dori să cerem confidențialitate în timp ce încercăm să înțelegem de ce s-a întâmplat această tragedie. Aș dori să muţumesc din suflet întregii noastre comunități pentru toate mesajele de condoleanțe, flori, felicitări și ursuleți și pentru toate cuvintele amabile despre familia noastră”, a declarat Angelika Swiderska, potrivit Daily Mail.

Articolul continuă după reclamă

Poliţiştii au descoperit trupurile celor patru membri ai familiei poloneze sâmbătă, în jurul orei 13.15. Pe un aranjament floral lăsat în faţa casei este scris: „Odihniţi-vă în pace, micuţilor. Ne vom gândi mereu la voi”.

Pe acelaşi subiect

O anchetă pornită urmează să stabilească circumstanțele producerii evenimentelor, deși poliția consideră că a fost un incident izolat, fără implicarea unei terțe părți. Înainte de crimă, Swiderski a postat pe Instagram o fotografie din luna de miere din Republica Dominicană, din 2019, și o fotografie cu soția sa când era însărcinată în opt luni în 2020, cu mesajul: „Abia aștept să ne întâlnim, fiule”.

"Este incredibil și traumatizant"

Vecinul de alături. Shehr Sikandari, în vârstă de 48 de ani, a spus că a auzit țipetele unei femei venind din casa semi-decomandată, cu două dormitoare, înainte ca mașinile de poliție să sosească sâmbătă după-amiază. „Au fost țipete destul de îngrozitoare și toată lumea a ieșit să vadă ce se întâmplă. Este incredibil și traumatizant. Suntem încă în stare de șoc. Este o familie minunată și au fost trei copii drăguți. Nu l-am cunoscut prea mult pe tată, dar copiii și mama lor erau plini de viață. Deseori obișnuiau să se plimbe prin parc și să iasă pe bicicletă”.

„Erau o familie perfectă, copiii drăguți. Era un tip plăcut, iar soția lui era foarte drăguță. Nimeni de pe stradă nu știe de ce (s-a întâmplat asta), dar nu ne vine să credem - este îngrozitor”, a spus un alt vecin.

Monica Palade Like

Cu o experienţă în presă de peste 20 de ani, s-a alăturat echipei observatornews.ro în luna ianuarie 2021.

Întrebarea zilei
Aţi putea să vă îndepliniţi sarcinile de serviciu într-un interval de lucru mai scurt?
Observator » Mapamond » "Era un soţ şi un tată minunat". Un bărbat şi-a ucis cei trei fii, după care s-a sinucis. Descoperire tulburătoare într-o casă din Anglia