Antena Meniu Search
x

Dragostea adevărată nu se uită niciodată! Un cuplu, forţat să se despartă, s-a reunit după 70 de ani

Povestea lui Pan Zhishan, în vârstă de 90 de ani şi Zhang Suiyu, în vârstă de 88 de ani, a impresionat milioane de oameni.

 Povestea lui Pan Zhishan, în vârstă de 90 de ani şi Zhang Suiyu, în vârstă de 88 de ani, a impresionat milioane de oameni.

Cei doi s-au căsătorit din dragoste foarte tineri, la scurt timp după terminarea Primului Război Mondial. Pentru că Pan Zhishan, este de origine japoneza iar fosta lui soţie, Zhang Suiyu, este chinezoaică, familiile nu au acceptat niciodată această căsătorie.

Aşa că, imediat după ce s-au căsătorit, un conflict armat a izbucnit între două provincii din China, respectiv Japonia. Pan Zhishan a fost nevoit să îşi părăsească soţia când a trebuit să se înroleze de partea Japoniei.

Părinţii bărbatului au fost extrem de fericiţi şi i-au aranjat o altă căsătorie cu o tânără japoneză. Totuşi, Pan nu şi-a uitat niciodată prima soţie şi marea lui dragoste. Timp de 10 ani a încercat să dea de ea dar fără rezultat.

Regăsirea lor a fost posibilă prin intermediul unei campanii media online. Cei doi s-au revăzut după 70 de ani în care nu au mai ştiut nimic unul despre celălalt. Foştii soţi au dezvăluit că nu au reuşit niciodată să se uite chiar dacă fiecare şi-a refăcut viaţa.

"Acum am tot ce mi-am dorit de la viaţă!", a declarat emoţionat Pan. Totuşi, fosta lui soţie i-a reproşat cu o uşoară urmă de regret: "De ce ţi-a luat atâta timp?". Pan Zhishan a mai avut parte de o surpriză. El a aflat că prima lui soţie rămăsese însărcinată cu puţin timp înainte ca el să se înroleze în armată. Cei doi au impreună un fiu şi sunt împreună şi bunici, fiul lor având la rândul lui un fiu.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că lucraţi sub calificarea dumneavoastră la locul de muncă?

Observator » Evenimente » Dragostea adevărată nu se uită niciodată! Un cuplu, forţat să se despartă, s-a reunit după 70 de ani