Antena Meniu Search
x

Video Dramă totală în familia copiilor din Braşov morţi după ce au fost spălaţi pe cap cu o substanţă toxică: "Tatăl vrea să-şi pună capăt zilelor"

Tragedie într-o comună din judeţul Braşov. Doi copii au murit şi altul e în stare foarte gravă, după ce mama a încercat să-i scape de păduchi spălându-i cu o substanţă toxică folosită împotriva râiei. Mama copiilor şi bunica au ajuns şi ele la spital, cu intoxicaţie, după ce au inhalat substanţa extrem de periculoasă.

de Redactia Observator

la 31.05.2021, 11:09

Vezi și
  • Copiii au murit, după ce au fost spălaţi pe cap cu o soluţie utilizată pentru eliminarea păduchilor de la oi.

Tatăl celor trei copii lucra cu ziua la oi, aşa că atunci când familia s-a umplut de păduchi, a făcut rost de Tomaxan, o soluţie extrem de toxică folosită la spălatul oilor. Azi, în jurul orei 11, mama s-a apucat să-i spele pe copii cu această substanţă. 

Citește și:

Elena Bartoş, bunica copiilor: L-a cumpărat de la farmacie, să scape de păduchi. 

La scurt timp, cei trei copii, în vârstă de 7, 8 şi 9 ani au început să se simtă rău.

Pe acelaşi subiect

Elena Năpar, Ambulanţa Rupea: Au venit părinţii cu copiii în braţe. Copiii erau în stop cardio-respirator. Faptul că au fost în mediu închis, iar copiii erau cu părul ud, îmbibat în soluţie, a contat enorm, din păcate.

Timp de o oră au încercat medicii să resusciteze două dintre fetiţe, fără succes. Au declarat decesul copiilor de 7 şi 9 ani chiar în faţa casei lor din comuna Ungra, judeţul Braşov.

A treia fetiţă, aflată în stare gravă, a fost dusă la Spitalul Judeţean Mureş cu un elicopter SMURD.

Liliana Ciobanu, UPU SMURD Târgu-Mureş: E în stare gravă, în stop cardio-respirator resuscitat, în momentul acesta este în Terapie Intensivă. Starea ei este foarte gravă, iar prognosticul este rezervat. Probabil că nu a fost diluată soluția aceea și total nepotrivită pentru păduchii omului. 

Părinţii copiilor morţi, audiaţi de poliţişti

Bunica a primit îngrijiri medicale la faţa locului şi a fost transportată şi ea de un echipaj SMURD la Spitalul Judeţean Braşov. 

Elena Năpar, Ambulanţa Rupea: Bunica era conştientă, dar cu dificultate respiratorie.

Mama copiilor a ajuns la spitalul din Rupea, în stare de şoc.  

Elena Bartoş, bunica copiilor: Tatăl vrea să se spânzure. Mama e în comă, a greşit. A fost o greşeală. Ea nu şi-a dat seama ce face.

Elena Năpar, Ambulanţa Rupea: Mama şi tata conştienţi, disperaţi. Nu şi-au dat seama. 

După ce s-a simţit mai bine, mama copiilor a fost preluată de Poliţie.  

Ambii părinţi au fost duşi la audieri. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Evenimente » Dramă totală în familia copiilor din Braşov morţi după ce au fost spălaţi pe cap cu o substanţă toxică: "Tatăl vrea să-şi pună capăt zilelor"