Antena Meniu Search
x

Video Drama trăită de familia unui arădean, dispărut fără urmă în 2013. Cel care l-ar fi ucis a fost eliberat după ce a mărturisit crima: "O palmă dată justiției"

Peste un deceniu de tăcere şi o durere de nedescris. Asta trăieşte familia unui afacerist prosper din Arad, care a dispărut fără urmă în anul 2013, după o întâlnire cu partenerul de afaceri. La aproape 11 ani de la dispariţia misterioasă, individul care l-a văzut ultima dată, arestat fiind, a mărturisit în faţa magistraţilor filmul unei oribile crime. Iar pentru asta a fost premiat - Adrian Buleu este eliberat condiţionat şi îşi poate trăi viaţa. Atenţie, urmează detalii cu un puternic impact emoţional!

de Redactia Observator

la 05.04.2024, 09:22

Vezi și

Willi Glasser, prieten de familie: Eliberarea lui Buleu pare o palmă dată conceptului de Justiţie. 

În anul 2013 Abel Apostol deţinea cel mai impresionant complex sportiv din Arad. Acesta este şi locul în care bărbatul a fost văzut ultima dată. Acum, la aproape 11 ani distanţă de la dispariţia afaceristului, clădirea a ajuns o ruină.

Willi Glasser, prieten de familie: Toată munca lui Abel de o viaţă s-a dus pe apa sâmbetei. 

Dispărut fără urmă după o întâlnire cu partenerul de afaceri

Dispărut fără urmă după o întâlnire cu partenerul de afaceri, sute de poliţişti au pornit în căutarea afaceristului arădean. Fără niciun rezultat însă. Deşi nu au găsit niciodată cadavrul sau arma crimei, toate dovezile indicau o singură persoană: Adrian Buleu, asociatul victimei. Atunci judecătorii l-au condamnat pe bărbat la 15 ani de închisoare. Acum câteva luni individul le-a spuns magistraţilor ce s-ar fi întâmplat.

Willi Glasser, prieten de familie: Într-un mod cinic a recunoscut că l-a omorât şi l-a aruncat în Mureş. O bătaie a avut loc în restaurant, iar de aici l-au luat cu maşina şi au plecat. A fost împuşcat în maşină, părerea mea.

Mărturisirea individului i-a înduplecat pe judecători

Motivul crimei este la fel de şocant - Abel ar fi luat hotărârea de a împărţi firma, fapt ce l-a înfuriat pe asociatul lui. Mărturisirea individului însă i-a înduplecat pe judecători, care au decis să-l elibereze condiţionat, după aproape 11 ani.

Luminița Apostol, soţia afaceristului dispărut: Sunt sigură că nu a spus adevărul. A făcut toate astea pentru a fi eliberat. 

Willi Glasser, prieten de familie: Dacă îl mai ţineau, putea fi constrâns poate cumva să recunoscă unde e cadavrul. Mureşul te ridică cumva. Undeva, la un moment , efectiv te scoate, deci nici vorbă. 

Vestea eliberării a căzut ca un trăsnet în familia victimei

Vestea eliberării lui Adrian Buleu a căzut ca un trăsnet în familia victimei.

Luminița Apostol, soţia afaceristului dispărut: Toată lumea spune că trece, că te obişnuieşti, însă nu trece. 

Albert Apostol , fiul victimei: Nu s-a terminat şi nici nu se va termina. Nici nu ştiu ce mai putem face. 

Familia mai are acum o singură dorinţă - să găsească trupul bărbatului ucis cu sânge pentru a-l putea înmormânta creştineşte. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 2 voturi
Întrebarea zilei

Aţi găsit produse alterate printre cumpărăturile pentru 1 Mai?

Observator » Evenimente » Drama trăită de familia unui arădean, dispărut fără urmă în 2013. Cel care l-ar fi ucis a fost eliberat după ce a mărturisit crima: "O palmă dată justiției"