Antena Meniu Search
x

DRAMĂ URIAŞĂ! Un şofer român, tată al unui copil de doi ani, a fost făcut PRAF pe o şosea din Italia, în timp ce îşi repara camionul stricat. Soţia lui e gravidă

Dramă pentru familia unui şofer român din Italia, acesta fiind făcut praf pe şosea, în timp ce îşi repara camionul stricat, vineri de dimineaţă.

Dramă pentru familia unui şofer român din Italia, acesta fiind făcut praf pe şosea, în timp ce îşi repara camionul stricat, vineri de dimineaţă. Un tir l-a izbit în plin şi l-a ucis pe loc.

Marian Florin Pascu, în vârstă de 35 de ani, a oprit pe marginea şoselei de centură a oraşului Milano, în jurul orei 6, după ce maşina, un camion de dimensiuni medii, i s-a defectat. S-a asigurat cu triunghi reflectorizant şi a încercat să o repare. A sunat de asemenea la firmă şi urma să primească ajutoare.

Numai că la aproximativ jumătate de oră după ce oprise, a fost luat pe sus de un tir condus de un cetăţean marocan în vârstă de 47 de ani. Mastodontul a intrat direct în camionul românului, zdrobindu-l. Românul locuia de zece ani în Italia şi acasă a lăsat în urma lui un copil de doi ani şi o soţie gravidă.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Evenimente » DRAMĂ URIAŞĂ! Un şofer român, tată al unui copil de doi ani, a fost făcut PRAF pe o şosea din Italia, în timp ce îşi repara camionul stricat. Soţia lui e gravidă