Antena Meniu Search
x

Curs valutar

DRAMĂ URIAŞĂ! Un şofer român, tată al unui copil de doi ani, a fost făcut PRAF pe o şosea din Italia, în timp ce îşi repara camionul stricat. Soţia lui e gravidă

Dramă pentru familia unui şofer român din Italia, acesta fiind făcut praf pe şosea, în timp ce îşi repara camionul stricat, vineri de dimineaţă.

de Redactia Observator

la 06.10.2017 , 19:31

Dramă pentru familia unui şofer român din Italia, acesta fiind făcut praf pe şosea, în timp ce îşi repara camionul stricat, vineri de dimineaţă. Un tir l-a izbit în plin şi l-a ucis pe loc.

Marian Florin Pascu, în vârstă de 35 de ani, a oprit pe marginea şoselei de centură a oraşului Milano, în jurul orei 6, după ce maşina, un camion de dimensiuni medii, i s-a defectat. S-a asigurat cu triunghi reflectorizant şi a încercat să o repare. A sunat de asemenea la firmă şi urma să primească ajutoare.

Numai că la aproximativ jumătate de oră după ce oprise, a fost luat pe sus de un tir condus de un cetăţean marocan în vârstă de 47 de ani. Mastodontul a intrat direct în camionul românului, zdrobindu-l. Românul locuia de zece ani în Italia şi acasă a lăsat în urma lui un copil de doi ani şi o soţie gravidă.

Articolul continuă după reclamă

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei
Cu ce preferaţi să plecaţi în vacanţă?
Observator » Evenimente » DRAMĂ URIAŞĂ! Un şofer român, tată al unui copil de doi ani, a fost făcut PRAF pe o şosea din Italia, în timp ce îşi repara camionul stricat. Soţia lui e gravidă