Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Video Droguri de un milion de euro, îngropate în curtea unei case din Giurgiu. Poliţiştii au descoperit 14 kilograme de cocaină

Descoperire uluitoare a poliţiştilor, în curtea unei case din Mihăileşti, judeţul Giurgiu! Vorbim despre o cantitate impresionantă de cocaină şi cannabis, a cărei valoare depăşeşte 1 milion de euro. 

de Redactia Observator

la 31.05.2024 , 08:58

Trei bărbaţi se ocupau de distribuirea drogurilor de risc şi mare risc, care ajungeau la consumatori din București, dar și din județele Ilfov și Giurgiu. Drogurile erau porționate şi ambalate în pachete protejate cu mai multe straturi de folie, după care erau introduse în cutii şi îngropate în mai multe locuri din curtea casei în care locuiesc doi dintre inculpaţi.

Kilograme întregi îngropat într-o curte

După ce indivizii au fost filaţi de ofiţerii antidrog încă din prima lună a acestui an, în urmă cu 2 zile, mascaţii au descins în forţă la locuinţa din orașul Mihăilești, unde poliţiştii au descoperit 14 kilograme de cocaină și aproximativ 800 de grame de canabis și răşină de canabis. De asemenea, au fost ridicate şi țigarete confecționate artizanal, mai multe grindere și cântare.

Vezi și

Cei trei bărbaţi au fost reţinuţi pentru 24 de ore şi au fost prezentaţi magistraţilor cu propunere de arestare preventivă pentru 30 de zile. Potrivit unor surse din anchetă unul dintre indivizi a fost mai fost condamnat pentru infracţiuni similare. Dacă vor fi găsiţi vinovaţi, cei trei riscă să petreacă ani grei după gratii.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie. ...

Întrebarea zilei
Aţi avea încredere să cumpăraţi o locuinţă nouă cu criptomonede?
Observator » Evenimente » Droguri de un milion de euro, îngropate în curtea unei case din Giurgiu. Poliţiştii au descoperit 14 kilograme de cocaină