Antena Meniu Search
x

Droguri găsite pe plaja de la Agigea. Cocaina se afla în zona cherhanalelor

Pachete cu droguri au fost găsite sâmbătă seară pe plaja de la Agigea. Cocaina, adusă din largul Mării Negre, a fost depistată în zona cherhanalelor.

Cristian Toteştean
de Cristian Toteştean

la 06.04.2019, 22:28

Cocaina găsită pe plajă în zona cherhanalelor
O captură de droguri a fost făcută pe plaja de la Agigea - Youtube/Alexandra Cucu

Pachete cu droguri au fost găsite sâmbătă seară pe plaja de la Agigea. Cocaina, adusă din largul Mării Negre, a fost depistată în zona cherhanalelor.

Echipe de poliție au intervenit pe plaja de la Agigea și au izolat zonele în care au fost găsite pachetele cu droguri.

O filmare prezentată de ziarul Replica de Constanța arată că stupefiantele se aflau pe țărm, la mică distanță de apa mării.

De altfel, drogurile au fost aduse din larg de valuri, așa cum s-a întâmplat și cele descoperite cu 24 de ore în urmă la Vadu și la Năvodari.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Anchetatorii spun că este vorba despre cocaină de 90% puritate. Drogurile ar face parte din același lot din șalupa eșuată în martie, în Tulcea, în apropiere de Sfântu Gheorghe.

O amplă operațiune este în desfășurare pe tot litoralul românesc. 300 de polițiști și jandarmi supraveghează o fâșie de 90 de kilometri, pentru a descoperi și alte droguri aduse de valuri.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Evenimente » Droguri găsite pe plaja de la Agigea. Cocaina se afla în zona cherhanalelor