Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Video Dronă militară descoperită în Marea Neagră de un echipaj ARSVOM. Aparatul de zbor plutea în derivă de mai multe zile

O dronă militară a fost recuperată din Marea Neagră, sâmbătă, de un echipaj al Agenţiei Române de Salvare a Vieţii Omeneşti pe Mare (ARSVOM). Ulterior, drona a fost predată MApN.

Ana Maria Ghiarasim
de Ana Maria Ghiarasim

la 07.06.2021 , 16:09

Dronă militară descoperită în largul mării
Dronă militară descoperită în largul mării - Facebook// Cosma Marian

Potrivit ARSVOM, drona, care este destul de mare, a fost găsită la 41 de mile marine în larg. Părea că plutește de mai multe zile în derivă și nu avea lumini de navigație. 

Drona tip avion, cu o anvergură a aripilor de doi metri, a fost descoperită, întâmplător, în timpul unor activități în largul Mării Negre. Potrivit unor surse, ar fi vorba de o dronă militară de producție europeană.

Un angajat al ARSVOM a postat pe pagina sa de Facebook despre această descoperire.

Articolul continuă după reclamă

“O geamandură pierdută în larg la vreo 41 de mile marine de coastă,  o dronă imensă pescuită din apa Mării Negre plus bonus două zburătoare mici obosite poposite în comanda de navigaţie”, a anunţat bărbatul pe pagina sa de Facebook.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Ulterior, drona găsită de ARSVOM a fost predată Ministerului Apărării Naționale, instituţie căreia i-ar aparţine acest obiect.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei
Cu ce preferaţi să plecaţi în vacanţă?
Observator » Evenimente » Dronă militară descoperită în Marea Neagră de un echipaj ARSVOM. Aparatul de zbor plutea în derivă de mai multe zile