Antena Meniu Search
x

Galerie foto "Drum lin către îngeri, Tony". Anton, un tânăr de 22 de ani din Iaşi, a rămas captiv în autoturismul cuprins de flăcări. Nu a avut nici cea mai mică şansă

„În jocul cu viața, nu mi-am ales eu cărțile, Dar știu cum să le joc”. Este ultimul mesaj pe care Tony, aşa cum îi spuneau prietenii îl posta pe contul său de Facebook.

de Monica Palade

la 31.12.2022, 14:15

Vezi și

Va fi ţinut minte de cei dragi ca omul care spunea mereu că are o relaţie la poarta Raiului pentru modul cum conduce sau că realizarea cea mai mare a anului 2022 este că încă mai are permisul. Pentru Anton s-a terminat însă norocul. Vineri, pentru Anton a fost însă ultima cursă.

A pierdut controlul volanului pe o şosea din localitatea Bohotin din Iaşi, puţin după ora 19:00. A părăsit banda de mers, apoi a lovit în plin un autocar care circula regulamentar pe sens opus. În urma impactului, autoturismul a luat foc. Tony nu a mai avut nicio şansă.

În urma impactului, atât autocarul cât și autoturismul au fost proiectate în afara părții carosabile. Conducatorul autobuzului a fost preluat de catre un echipaj SAJ şi transportat la spital, conştient, ceilalţi pasageri din microbuz au refuzat asistenţa medicală, informează reporterul Observator Clara Mihociu.

Ce spun poliţiştii

Pe acelaşi subiect

La data de 30 decembrie a.c., în jurul orei 19.00, polițiștii au fost sesizați despre faptul că pe raza localității Bohotin, din județul Iași a avut loc un accident rutier.

Din primele cercetări efectuate la fața locului, a rezultat faptul că între un autocar și un autoturism a avut loc o coliziune, în urma căreia autoturismul a luat foc. O persoană din autoturism a decedat. Cercetările continuă sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă.

"Ai plecat pe un drum fără întoarcere"

Vestea morţii tânărului de 22 de ani din comuna Răducăneni a căzut ca un şoc pentru prietenii săi. „Te-a iubit atât de mult încât te-a luat la El! Trezește-mă mâine și zi-mi că e un vis urât. Că tu ești aici, te rog frățioare!”, “Offff doamne m-am uitat aseară pe pagina lui, și îl arătase activ de 4 ore înainte sa se întâmple accidentul.... Si parca nici nu-mi venea a crede ca el a murit, jur.... Dumnezeu să-l ierte, păcat”, “Trist... Și spunea că are pile la Porțile Raiului, de aia conduce așa ”, „Condoleanțe! Dumnezeu sa te odihnească în pace, Toni!”, „Dumnezeu să-l ierte, era așa te tânăr !

N-am crezut că se poate întâmpla așa ceva. Nu te voi uita dragule !!!!” “Drum lin către îngeri, Tony”, „Offf doamne de ce așa de tânăr.. Dumnezeu sa te aibă în pază mereu”, „O durere fără margini, o durere greu de dus....un regret fără cuvinte.”, „Dumnezeu să îl odihnească în pace și condoleanțe familiei iar voi să aveți putere să treceți cu bine de această mare durere in suflet”.

„Ai plecat pe un drum fără întoarcere fratele meu lăsând în urma ta lacrimi și durere. Dumnezeu sa te ierte și sa te așeze in lumea celor drepți. Nu te vom uita niciodata fratele meu bun TE VOM IUBI MEREU”, „Îmi este greu să găsesc cuvintele potrivite acum când am aflat că ai plecat Tony pentru totdeauna. O lumânare aprinsă şi gândurile mele bune sunt alături de tine. Te iubesc și sper ca ne vom întâlni când e momentul”, „O inimă bună a încetat să mai bată, un suflet mare s-a ridicat la cer, lăsând în urmă o nemărginită durere şi un gol imens. Sincere condoleante! Dumnezeu să te odihnească în pace Tony!!”, sunt doar câteva dintre mesaje.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Nomazii digitali ar putea primi interdicţie în cafenele. Obişnuiţi să lucraţi în oraş?

Observator » Evenimente » "Drum lin către îngeri, Tony". Anton, un tânăr de 22 de ani din Iaşi, a rămas captiv în autoturismul cuprins de flăcări. Nu a avut nici cea mai mică şansă