Antena Meniu Search
x

Video Tragedii pe drumurile din România. Un tânăr și-a pierdut viața la Iași după ce s-a lovit de un autocar. Alte două accidente mortale în Bacău și Galați

Noaptea trecută a fost una plină de accidente pe şoselele din ţară. Un tânăr din Iaşi şi-a pierdut viaţa după ce a pierdut controlul volanului şi a intrat pe contrasens unde s-a izbit frontal de un autocar în care se aflau 6 persoane. Alte două persoane au murit în urma accidenteleor produse pe drumurile din Bacău şi Galaţi. 

de Redactia Observator

la 31.12.2022, 11:40

Vezi și

Un impact violent a avut loc pe o şosea din localitatea Bohotin din Iaşi, puţin după ora 19:00. Un tânăr a pierdut controlul volanului şi a părăsit banda de mers, apoi a lovit în plin un autocar care circula regulamentar pe sens opus. În urma impactului, autoturismul a luat foc. 

Georgică Onofreiasa, purtător de cuvânt ISU Iaşi: "În autoturism era o persoană în vârstă de 22 de ani, încarcerată. Din nefericire, victima încarcerată a fost declarată decedată."

În autocar se aflau 6 persoane cu cetăţenie română şi moldoveană. Şoferul a suferit mai multe răni, dar şi un atac de panică.  

Georgică Onofreiasa, purtător de cuvânt ISU Iaşi: "Şoferul autobuzului a fost asistat medical de către un echipaj medical SAJ şi transportat la spital. Celelalte persoane au refuzat asistenţa medicală."

Pe acelaşi subiect

Accidente și în restul țării

Tot seara trecută, o mașină s-a răsturnat într-un sens giratoriu din Năvodari. Două persoane, un bărbat şi o femeie, care se aflau în autoturism au rămas încarcerate şi a fost nevoie de un echipaj de pompieri pentru a le scoate din mormanul de fiare. Ambii au suferit traumatisme cranio-cerebrale şi fost transportaţi la Spitalul Județean Constanța.

O altă maşină s-a răsturnat pe un drum din Movileni după ce şoferul ar fi pierdut controlul volanului din cauza carosabilului umed. Trei persoane au fost rănite şi au fost transportate la spital. 

Tot în judeţul Galaţi, la ieşirea din Tecuci spre Bârlad, un TIR imatriculat în Turcia a lovit mortal un pieton care mergea pe marginea şoselei. Întrucât nu avea nici un act la el, bărbatul decedat nu a putut fi identificat. Poliţiştii au deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă. 

În comuna Secuieni din judeţul Bacău, o tânără de 21 de ani şi-a pierdut viaţa după ce autoturismul în care se afla s-a izbit violent cu o dubă. Alte două persoane au fost transportate la spital cu răni grave. Polițiștii efectuează acum cercetări pentru a stabili cum s-a produs cu exactitate accidentul. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Evenimente » Tragedii pe drumurile din România. Un tânăr și-a pierdut viața la Iași după ce s-a lovit de un autocar. Alte două accidente mortale în Bacău și Galați