Antena Meniu Search
x

Video "Nu pot să sun familia. Mi se rupe inima". Doi tineri au murit în Sibiu, iar alți doi sunt în stare gravă după ce au intrat cu mașina într-un TIR oprit pe marginea drumului

Accident teribil pe o şosea din Sibiu, noaptea trecută. Doi tineri au murit şi alţi doi au ajuns în stare foarte gravă la spital după ce maşina în care erau s-a izbit violent într-un TIR parcat pe marginea drumului. Din cauza vitezei prea mari, şoferul a pierdut controlul volanului şi aşa s-a ajuns la tragedie. Vă avertizăm, urmează imagini şi detalii care vă pot afecta emoţional!

de Redactia Observator

la 20.12.2022, 08:03

Vezi și

Nu ştiu! Sunt fără cuvinte!

Accidentul s-a produs la miezul nopţii pe prelungirea bulevardului Mihai Viteazu, iar zona a fost împânzită imediat de echipaje de prim-ajutor. Tinerii au fost scoşi cu greu din mormanul de fiare în care s-a transformat maşina. 

Tragedie în Sibiu. Doi tineri au murit în accident, alți doi sunt în stare gravă la spital

I-au băgat în salvare, i-au resuscitat. Persoana din dreapta a murit, şoferul am auzit că a scăpat. Erau patru persoane în maşină, o fată şi trei băieţi.

Pe acelaşi subiect

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Pentru pasagerul din dreapta şoferului, un tânăr de 22 de ani, şi o fată de 19 ani, aflată pe bancheta din spate, nu s-a mai putut face nimic. 

Nu ştiu, nici nu ştiu, nu pot să sun familia să le spun. Mi se rupe inima, nu ştiu ce să fac!

Şoferul şi un alt pasager au fost transportaţi în stare gravă la spital.  

Crinu Scridon, Serviciul Ambulanta Sibiu: Un bărbat de aproximativ 22 de ani care a fost intubat, în comă, cu prognostic rezervat. Şi încă un băiat care este în curs de investigaţii. 

Erau trei prieteni de-ai mei, din care era şi cel mai bun prieten de-al meu. 

Comisar Ana Maria Popa, Biroul Rutier Sibiu: Pe fondul vitezei excesive, conducătorul autoturismului a pierdut controlul asupra direcției de mers şi a intrat într-un ansamblu TIR care se afla oprit pe partea carosabilă. 

Martor: Au depăşit o maşină pe partea dreaptă, au ieşit cu maşina să se asigure, au tras de volan stânga. Şi atunci maşina a început să facă de pe o roată pe alta şi s-au oprit în TIR.

Mașina ar fi lovit un semn de circulaţie, apoi ar fi ricoşat în remorca TIR-ului

Înainte însă, autoturismul ar fi lovit un semn de circulaţie de pe scuarul care separa benzile de mers, iar, de acolo, ar fi ricoşat în remorca TIR-ului, impactul fiind extrem de violent.   

Au venit să se plimbe cu maşina, probabil. Şi a scăpat maşina de sub control. Nu ştiu, poate mergea tare, poate a prins o zonă unde n-a avut aderenţă, nu-mi explic. 

Cei patru tineri erau din Braşov, doi dintre ei fiind studenţi în Sibiu, unul la Drept şi unul la Litere. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Evenimente » "Nu pot să sun familia. Mi se rupe inima". Doi tineri au murit în Sibiu, iar alți doi sunt în stare gravă după ce au intrat cu mașina într-un TIR oprit pe marginea drumului