Antena Meniu Search
x

Video Drumarii au cârpit cu o bucată de tablă gaura apărută în podul de la Poiana Teiului, în Neamț

Podurile cad rând pe rând în judeţul Neamţ. După ce, la începtul lunii iunie, un pod rutier peste râul Siret s-a rupt, iar un autocamion şi o autoutilitară au fost surprinse în zonă, acum situaţia se repetă. În comuna Poiana Teiului, o bucată uriaşă dintr-un alt pod s-a surpat. Poliţiştii au restricţionat traficul, iar drumarii au acoperit gaura... cu o bucată de tablă. 

de Angela Bertea

la 02.08.2022, 14:01

Vezi și

O bucată de beton de pe calea de rulare a podului a căzut ieri și doar o minune a făcut ca nimeni să nu fie rănit și nicio mașină avariată, pentru că podul este intens circulat. 

Din prima evaluare, specialiștii spun că incidentul s-a produs din cauza suprasolicitării, podul nefiind semnalat cu probleme de la ultima revizie efectuată de experți. Totodată, autoritățile spun că structura de rezistență ar fi afectată, dar se așteaptă ca un expert să verifice exact starea podului.

Încă de aseară, drumarii au restricționat traficul pe un singur sens. Așa se circulă și la această oră. Aici sunt cei de la Drumuri, care dirijează circulația.

Drumarii au acoperit gaura din pod cu o tablă de fier

Pe acelaşi subiect

Gaura căscată în pod a fost acoperită cu o tablă de fier.

Podul, cu o vechime de aproape 50 de ani, nu a avut parte de o reparație capitală majoră, ci doar de mici lucrări de întreținere, spun localnicii.

Drumul este foarte important pentru transportatori, pentru că face legătura între Moldova și Ardeal, dar și pentru turiștii care vor să viziteze mănăstirile din județul Neamț. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

În vacanţa de vară, preferaţi să vă lăsaţi copilul cu rudele sau la grădiniţă?

Observator » Evenimente » Drumarii au cârpit cu o bucată de tablă gaura apărută în podul de la Poiana Teiului, în Neamț