Antena Meniu Search
x

Drumul lung departe de casă: Două femei, patru copii şi un bunic din Ucraina ajutaţi de poliţiştii din Bihor să găsească adăpost peste noapte

Au fugit din calea războiului tocmai din Kiev, iar nopţiile nedormite, drumul lung şi oboseala şi-au spus cuvântul. Două femei, patru copii şi un bunic au fost opriţi în trafic de poliţiştii din Bihor pentru a li se da cafea şi un ceai cald.

de Monica Palade

la 04.03.2022, 13:24

Când au înţeles situaţia, oamenii legii au vrut să se asigure că refugiaţii vor avea unde să doarmă. I-au luat pe cei mici de mână şi i-au condus la un adăpost. Pentru că oamenii să îşi încarce forţele şi să poată să îşi continue drumul.

Lungul drum departe de casă

Povestea şi imaginile emoţionante au fost postate pe pagina de Facebook a Poliţiei Române.

„Un drum lung, care părea că nu se mai termină. Două femei, împreună cu patru copii și un bunic, pe drum tocmai de la Kiev, au fost opriți în trafic de colegii noștri din Bihor, în timpul activităților în care aceștia ofereau cafea și ceai, celor care tranzitau țara noastră.

Valea lui Mihai a fost destinația pentru această seară. Colegii noștri s-au asigurat că au unde să se odihnească, ca mâine să își continue drumul.

Pentru câteva momente, polițiștii s-au transpus în lumea celor mici și i-au făcut să uite de drumul greu, măcar pentru câteva clipe. Seară liniștită tuturor!”.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Evenimente » Drumul lung departe de casă: Două femei, patru copii şi un bunic din Ucraina ajutaţi de poliţiştii din Bihor să găsească adăpost peste noapte